Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panda naplója


Little Red Riding Hood [33271 AL], gazdája Panda
2005. október 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33271
2005. október 14.

Úgy gondoltam, hogy ma leírom az osztálynévsort és írok róluk is egy egy szót...vagyis a becenevüket... ez úgysem érdekel senkit, de azért.
Tehát:
Aszalós Anna - Panda (én vok vazze')
Bársony Zsuzsanna - Zsuzsi/Zsú
Bózsár Zsanett - Zsani, Zsanci, Zsani a zseni
Csiszár Marcell - Marci
Dobos Andrea - Andika
Kiss Csaba - Chapee, vagy Csabesz
Komjáthi Sándor Róbert - Robi
Leonhardt Andrienn - Adri
Leonhardt Lilla - Lilla, Lillus
Molnár Vivien - Vivi
Nagy Bettina - Betti
Nagy Tamás - SimaTomi
Nagy Tamás Róbert - ToCsa
Pálóczi András - Andris, Riska (csak elköltöztek Gödöllőre:( )
Papp Ildikó - Ildi
Papp Nikolett - Niki, Nike
Sajtos Dóra - Dóri, Dodó
Sotkó Diána - Didi, Dia, Dius(ka)
Szabó Ádám - Ádám, Ádi
Takács Gyöngyi - Gyöngyusz
Toronyai Judit - Juci, Jucus
Tóth Péter - Peti (Sűrűség)
Urgyán Réka - Réka, Rékusz
Vandróczki Zoltán - Zoli, Zozó
Zihor Ágnes - Ági

Most pedig leírom, hogy ki kinek a fia, borja vagy hogy szokták ezt mondani.
Tehát:
A csapás hatodik osztályban kezdődött, amikor a mi szeretett nagyink, Zsanett (egyeseknek Zsanci) összeállt egy igen ’jóképű’ hímmel, egy bizonyos S. M. -mel. A románc eredménye három gyermek lett, megszületett Betti, Dia és Robi, ez utóbbi nagyon megterhelte a családi kasszát, így egy sötét, borongós estén Zsani a kukába hajította gyermekét.
Amikor Betti és Dia felcserepedő gyermekek lettek nem tudták megállítani a hormonjaikat. Dia összeállt egy meglehetősen jómódú fiatalemberrel, Andrissal, akitől a megfogantatott Ádám, Tocsa, Dóri, Vivi és Anna. Sajnos az utolsó kölök születése után Andris elmenekült az apasággal járó felelősség elől. Dia csak nagy nehezen tudta feldolgozni, hogy egyedül maradt. Kicsapongó életet élt, alkoholba fojtotta bánatát. Ilyenkor megesett, hogy összeállt egy-két ismeretlen emberrel. Emiatt hamarosan megszületett Judit. Mindezen események leforgása alatt Dia megtalálta elveszett testvérét, Robit, így hát örökbe fogatta.
Dia Bettit is ösztönözte. Így hát Tina is családot alapított. Hozzáment egy Sima Tomi néven ismert emberhö’, s nem sokkal a nászéjszaka után megszületett Zoli, Peti és Marci. A három fiúgyermek után Bettinát és férjét hamarosan Rékával áldotta/átkozta meg az ég.
Dia gyermekei lassan felnőttek. Vivien szült egy gyermeket – ismeretlen apától – amelyet Lillával együtt nevelt fel. Gyöngyi azóta is keresi igazi apját, sok embert felkeresett már az ügy érdekében, de Leonardo DiCaprio és Tony Hawk sem tudtak neki választ adni az élet nagy kérdéseire. Ezeket a dolgokat figyelembe véve érthető, hogy Vivi magányosan érezte magát. Összeköltözött bátyjával (jobbat nem találva), Ádámmal. Kapcsolatuk igen jól kezdődött, Vivi terhes lett, majd hamarosan megszülte Nikolettet.
Dóri megirigyelte testvérei sikereit, így hát teherbe esett. Az apa kilétét nem volt hajlandó elárulni, viszont láthatjuk a Dóri és az ismeretlen apa ötvözetét Zsuzsi és Csaba személyében.
A Tuskó Családban még nem tűntek el a szaporodást elősegítő tényezők. Abban, hogy több taggal nem fog gyarapodni a család, csak reménykedhetünk.


Ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat