Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panda naplója


Little Red Riding Hood [33271 AL], gazdája Panda
2005-11-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33271
2005-11-20

Üdv néked halandó/halhatatlan! (a megfelelőt kéretik aláhúzni )
Ma napközben arra gondoltam, hogy majd írni kéne a naplómba, és ez összegezve jó, mert akkor most nem tudnád olvasni azt, hogy azon gondolkodtam, ráadásul napközben, és gondolkodtam, hogy írni kéne a naplómba. Most azon gondolkodom, hogy milyen lett volna a napom, ha nem gondolok arra a bizonyos dologra, hogy írok a naplómba. Valószínűleg most nem ülnék itt, és nem írnám a naplómat. Vajon akkor mit csinálnék, ha nem írnék a naplómba?
Lehet, hogy azon gondolkodnék, hogy inkább ide ülök és írok valamit a naplómba. És akkor mit írnék? Azt csak nem írhatom, hogy az imént jutott eszembe, hogy elfeledkeztem napközben azon gondolkodni, hogy írni kéne a naplómba.
De lehet, hogy azon gondolkodnék, hogy nem gondolnék semmire, mert éppen aludnék. Lehet, hogy azt álmodnám, hogy azon gondolkodom, hogy írni kéne a naplómba. Amikor felkelnék és írnék a naplómba.
Lehet, hogy egész nap nem gondolnék arra, hogy írnék a naplómba, de akkor valószínűleg csalódott lennél, hogy nem olvashatod ezt a meglehetősen értelmetlen szöveget. Nekem a következő nap bűntudatom lenne, és azon gondolkodnék, hogy írni kéne a naplómba, ezért írnék is a naplómba.

Tehát akárhogy is vesszük, nem lehet megakadályozni azt, hogy a végén ne gondoljak arra, hogy írni kéne a naplómba. És a tényeket elnézve az sem nem megakadályozható, hogy agysejtromboló szöveget írjak a napi gondolatmenetemről. Most pont azon gondolkodom, hogy már abba kéne hagyni a naplóírást. Vajon mi lett volna, ha sosem gondolok erre?
Lehet, hogy lejár a félórás időkorlát, és akkor arra is gondolhatnék, hogy be kéne már fejezni ezt a naplóírást, vagy arra is gondolhatnék, hogy inkább megnyomom azt a kis gombot, és önfeledten folytatom a naplóírást.
Az is elképzelhető, hogy betelik a karakterszám, és akkor sem gondolok arra, hogy be kéne már fejezni, és akkor kitörlöm az egészet, és újra kezdem. Vagy abbahagyom.
Esetleg anya szól, hogy 'kisjányom azonnal gyere zabálni!!', és akkor biztos, hogy arra gondolok, hogy be kéne fejezni, tudniiliik engem csak kajával lehet megvesztegetni. Ebben az esetben nincs más lehetőség.

Természetesen megannyi módom van rá, hogy arra vagy arra nem gondoljak, hogy be kéne fejezni a naplóírást.

Ezen gondolatok tükrében, úgy gondolom, hogy a gondolkodás nem az én műfajom, mert már így is elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne azon gondolkodni, hogy azt gondolom, hogy nem kéne már ennyit gondolkodni a dolgokon. Nos, én így gondolom..vagy fordítva. A lényege ugyanaz: a tanúlság. És, hogy mi a tanulság?....az, hogy a bejegyzésünk legfeljebb 5000 karakter lehet. És az analfabéta Bélának ezt az 5000 karaktert másfél óra alatt olvassa el.

De szerintem ebbe már ne bonyolódjunk bele, mert az lenne a vége, hogy Béla nem tudná elolvasni. Én úgy gondolom, hogy ez nem 5000 karakter...eddg.

Anna vagyok, voltam, leszek. Mindörökre!!! MuhahaaaaAAA..de ha belegondolok, lehet, hogy megváltoztatom a nevem, és akkor nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat