Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki!!! :)) naplója


Nikic [48087 AL], gazdája Niki!!! :))
Téli hangulat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48087
Téli hangulat

HeŁŁo Naplóm!
Már régen írtam narisarival :P ma péntek van és ma ünnepeltük meg az okt. 23-át. Matrózblúzba kellett menni, most volt rajtam először és tök jó :P csak kissé nagyobb mint én :D de nem baj ....első órába Töri volt, Salamon az okt. 23-ról beszélt....jajj meg első 10 percben illemet tanított : DDDD egy csomó fiunak megmutatta hogy kell nyakkendőt kötni meg normálisan kinézni : DDD a fiúknak ing kellett,öltöny és nyakkendő :D tök csinik voltak csak egy kettő nézett ki gagyin. de aki gagyi nézett ki azt Salamon helyrepofozta :D annyira röhejes volt komolan monodm. mindenkit végigpásztázott a szemével és ha valami nem ugy volt ahogy az illik, akko jajj. és tök jó végülis nem írtunk nagydogát :) második órában volt az ünnepség, és basszus majdnem lementem hídba. TOTTÁL UGYANAZ VOLT A SZÖVEGE mint a tavalyi vasváris ünnepségen, amit mi, régi 8.a-sok csináltunk. de ahogy monodm TELJESEN UGYAN AZ!!!! Úgyhogy mondtam magamba a szöveget. Majdnem könnybe lábadt a szemem mikor kiállt két csaj, és ugyanazt a szöveget mondták mint mi Szilvivel :'( és még minidg emlékeztem a szövegemre és hallottam a fülemben Szilvi hangját :( meg azt is ahogy mondta és nagyon nagyon HIÁNYZIK ő is és az egész VAsvári meg a régi osztályom meg az hogy állunk a színpadon mi csináljuk a műsort, semmit se látni mert a szemünkbevilágítanak és ott állunk és mondjuk a szöveget! ááááá annyira visszatekerném az időt és úgy lennék még 6.os:) meg olyan jó érzés volt 8.ba, hogy szünetbe végigmentünk a folyosón Nóriékkal és nem volt egyetlen egy idegen arc sem, nem volt olyan akit ne ismertünk volna- hacsak lásából is.és annyira látom ahogy ott megyünk és köszöngetünk mindenkinek, hülyéskedünk , röhögcsélünk és áá = ) de itt a Deákba senkit se ismerünk az oszátlytársakon kívül :D jajj van egy olyan édes gyerek. sztem olyan 2.os vagy 3. os lehet de ááá ;D álompasi komolyan mondom :D csomót néztük egymást egyik szünetbe :DD
Lencsivel meg ma nem is beszéltünk :( mert most azt várom hogy ő lépjen valamit.
jajj,tegnap azzal szórakoztak bennt a teremben, hogy virágalátéttel frizbiztek : DDDD annyira vicces volt. jajj és ezek a hülyék befújták sprayvel és meggyújtötták és a lngoló frizbit dobálgatták, mi meg nem győztünk lebukni :D majdnem lerepült a fejem. meg eccer majdnem kitörték az ablakot meg majdnem bement a teknős mellé :DDDD jajj meg vannak a lámpákon ilyen műanyag vackok, és 5-öt lelőttek belőle "frizbivel" és az egyik pont rám esett..:D közveszélyesek. hát ma meg azt csinálták, hogy fogták az öngyújtót, az égett és akkor odafújtak a sprayből és TELJESEN úgy funkcionált mint egy lángszóró! :D:D majdnem felgyújtott az a hülye Setényi ma, azthittem lekeverek neki egyet :D főleg ő meg Nagy Laci vannak erre rákattanva...de amugy tök jó az osztályom, persze itt is van egy unszimpi emberke aki minidg sipítozik..na mindegy :D rá nem térnék ki.
tegnap ellőgtunk Ágival táncról és nem kaptunk beírást ugyhogy ezt megúsztuk :P meg nem hiszem hogy újat vettek volna.szerintem nagyon égő lesz az egész suli előtt avatáskot a Noxra táncolni...NÉPTÁNCOT : DD baszsus a próbán is fwetrengtek a röhögéstől.
Jajj a röhögésről jut eszembe, tegnap olyan röhögőgörcsöt kaptam órán hogy csak na :D meg ma is utolsó órában nagyon betegnek nézhettek :) de tök régen volt röhögőgörcsöm ugyhogy ennek most örülök.
Holnap korii jeeee.csak szerintem megint őrült sokan lesznek :'( csak az a baj hogy vasárnak meg nem érek rá mert Matyival megint azt tervetzzük hogy kisétálunk Fehérvárból(már kétszer megtettük :P)
jut eszembe éhes vagyok. asszem valami harapnivaló után nézek.
PUSSZA mindenkinekl :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat