Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki!!! :)) naplója


Nikic [48087 AL], gazdája Niki!!! :))
NOVEMBER 4. = )

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48087
NOVEMBER 4. = )

Szijjaaa :)
huh ma kivételesen tök vidám vagyok!! :))) háhá fel vagyok dobva!
(ma van a szülinapom) a 15. :D még két óra és megszületek :D most fél 5 van és én fél hétkor születtem.
Ebédnél anyával elkeztünk arról veszélgetni hogy melyik nap születtem, hogy került be a korházba, stb..:) tök érdekes volt még sosem mesélte el.
Huh most eszembejutott valami...az hoy a börgöndi repülőnapon kiderült, hogy nekem volt még egy tesóm. Vagyhát na. Anya mondta hogy előttem terhes volt egy babábal de nem tom asszem a 2. hétbe meghalt : ( Lehet így rendelte el a sors. Én hiszek ebben .
Amugy ha ő életbe marad akkor visznt én nem élek mert anya nem akart már egy 4. gyereket.
Tegnap amint láttátok, ha valaki elolvasta a tegnapi naplóm, nagyon szarul voltam. Ma meg annál jobban. Nem tudom nagyon világvége -feelingem volt. Csak este lett jobb a kedvem = )
elmesélem miért: tegnap ugye elmaradt a tali Lencsivel, és elég szomorú voltam miatta. De este annyira jót bezsélgettünk á = )
ilyen jót tán még soha. Meg tök aranyos volt. Mert az a szitu most hogy az ő egyik haverját össze akarjuk hozni az én egyik b.nőmmel (majd szombaton koripáláyn kiderül sikerült e) és Lencsi már azt tervezgette hogy majd elmegyünk 4en a moziba = ) és ez tök jól esett. Meg utána mondta hogy megnézhetnénk valami vígjátékot, vagy egy rpmanrikus filmet :) na mindegy meg voltak ilyen mondatai amik jól estek = ) jah és hozzáteszem hogy most először.
Utána mikor elment aludni, beszélgettem a haverjával (dodyval) és valahogí szóbakerült hogy én már kicsit szeretem. na ez hülyén hangzik ,szóval kezdetlegesen szerelmes vagyok belé ♥ nah és ezt mondtam dodynak, ő meg micsinál ?! elmondja Balázsnak! Háát! Aztán írja neki BAlázs hogy én is őt (tehát ő is engem :))
és akkor mondom dodynak hogy biztos nem ugy szeret, ahogy én . és akkor mondja, hogy nem, jobban.És én ezt tegnap el is hittem,nagyon boldog voltam, minden. Illetva csak félig mert akkor leszek teljesen ha majd ő mondja.Ma reggel meg tök fury volt :S
nem tudom. olyan szótlan, meg stb..és akkor mondom hogy n jó megyek.ÉS akkor mondja hogy jó ,szia (ez amugy tök izé hogy sak így 'elengedett'. és akkor odabiggyesztett egy szivet :D és én is odabiggyesztettem egy szivet ♥ de még miindig nem mondta ki!
Jajj annyira rákattantam a GORILLAZ-ra!!!!!!!!!!!!!!!!NAgyon nagyon. Most épp a feel good inc-t hallgatom és á = ) az a kedvenc részem mikor azt mondja hogy You and Me, a hangsúly meg a hangleejtés annyira teccik : ')
Tök jó tegnap 0:23-ig maradtam msnen, mert megvártam a szülinapomk :P és tök jól esett hogy röhtön 4-en mondták hogy boldog szülinapot! elsők voltak a legjobb barátaim Tündi és MAtyi, utána az ikertesóm Stumi (neki is ma van a sz.napja;)) és a volt osztálytársam (Dani) . Eddig 16-an mondták :P nem tom hülye szokás, de számolom hogy hányan mondják, nem tudom miért :D tök röhejes...
Tök jó van fűfejem : DD sok fűmag van belerakva egy ilyen izébe és minden nap meg kell locsolni : D fél evőkanál víz kell rá ;9 : DD
és majd vágni is kell belőle : DD Dani aztmondta hogyha normálisan gondozom akkor több évig is eltarthat :D hát kíváncsi leszek :D
Ma teljesen kipucoltam és kitakarítottam a szobámat! Ilyen rend és tisztaság még soha nem volt zerintem:D:D el is fáradtam alaposan.
Jajj annyira izgulok, mert holnap megyek tanuláskontrollra Pestre. És már nagyon várom mert tök hasznos lesz : )) azt ne kérdezzétek hogy mit fogunk csinálni mert azt még én sem tudom. Holnap fél 6- kor kelek,és este vmi 10kor jövök haza szal eléggé el fogok fáradni.ÉÁs jövőhétvégén is mennem kell. már összekészítettem a cuccaim : ) a könyveket, a ceruzákat, a lapot, a borítékot meg stb. :) már úgy várom dde izgulok is :) és 49-cen leszünk. Ááá ugy várom. Viszont most akkor abba kéne hagynom a pötyögést, mert tanulnm kell hisz 7végén nem tudok. És mindjárt ideér Matyi :)
Nah akkor most megyek is!
.-**-.C.-**-.H.-**-.I.-**-.A.-**-.O.-**-.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat