Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andris naplója


Andita [228180 AL], gazdája Andris
2005. október 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228180
2005. október 25.

szia napló.
jaj, ennek a napnak is vége, hála Istennek.
Na ez az a nap amiből elegem volt. meg van. még mindig.
Jövő hét pénteken verseny lesz. el kéne mennem, csak ahoz h elmennyek be kell vinnem 5000 tagdíjat, plusz 3 napra kajapénzt, plusz a tőröm is elcsesződött, a tagságifüzetem is elázott, apa kimosta, most új képet kell bele ragasztani, na és még sportorvoshoz is kell mennem, és én még pénzt akartam kérni anyától h elmehesek bulizni csütörtökön. hát, lehet h ennyit erről. vagy kérjek apától? háthát, elegem van nagyon. de sebaj, lesz ez még így se, meg volt is, süt a nap, mármint nappal, meg kék az ég, mármint nappal, de a fű még éjjel is zöld, csak nem látszik mert nem süt a nap. dehát. lesz még reggel, -borúra derű- :)
nehéz volt ez a mosoly, de csak összejött.
na és MSNen sincs senki, ez nem mehet így tovább:P
jhaaaaaaaaaj gyerekek, azaz hjaaaaaaaaaaaj napló.
juj képzeld amíg szünet lesz, azaz jövő héten, a suliban , a koleszosok által tenyésztett 5 afrikai éticsiga nálunk fog lakni. Tomival pénteken hozzuk ki őket ide, Öttevényre. Ja meg Tomi jö majd szünetben, hogy elmennyünk Bridgebe csütörtökön, és lehet h nem fogok tudni menni, pedig reggae nap lesz:((( ez nem fair
hjaaaaaaaaj. sebaj, majd apuci ad pénzt, remélem. azért szörnyű h minden a pénztől függ ebben a rohatt világban. hihetetlen, és egyben undorító is. bár már megszokhattam volna.
na mára ennyi. remélem sokat tanulsz tőlem kádvás náplóm:P na pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat