Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andris naplója


Andita [228180 AL], gazdája Andris
2005. október 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228180
2005. október 31.

Halika naplócska.
wazzup? aha, hát az télleg nem jó, de fel a fejjel. én kössz jól vagyok. jaja, ahogy mondod. SZÜNEEETTTT!!!!!!!!
na, képzeld tegnap voltam Pesten, és arra jöttem rá hogy minden városnak van észveszelytően gyönyörű, és undorító oldala. pl mikor 11kor mentünk az erzsébethídon én majdnem összefostam magam, ahogy minden ki volt világítva hát baaahhh.
na és voltam a temetőben Papánál. hjaaj, néha úgy hiányzik, és tök szar mert amíg élt nem voltam vele olyan jóban, és szar érzés, meg most vívok, és ő is vívott, és olyan büszke lehetne rám, szal érted.
na meg voltam maminál, most attuk oda neki a karácsonyi ajándékát:P kapott egy olyan vezetéknélküli lkapos porszívómicsodát, és nagyon örült neki. meg voltunk anya pasijának fiájánál, akik jóarcok. aztán elmentük egy étterembe vacsizni nagynénémmékkel,2 unokatesómmal, meg mamival. és tök jó volt. bár a krumplipüre picit keserűszerű volt, de nem lett tőle bajom, uh nemtom mi volt vele, lehet h csak vlm szar fűszert raktak most bele, mert eddig még soha nem volt ilyen. és nagynénémmegdícsérte az új hajam, télleg aszem berakok egy képet az új fejemről.
jó ez a szünet
fúú
új hullám van a suliban. visszatért a dragonballhullám. régi szupermarió szintű játékkal játszunk. én mindig Songohannal nyomom, és elég jók megy uh YEAH. ja és meglesz a dragonball összes része. a kis songokútól a legleglegvégéig. szal YEAH és csak 7 dvd:D:D
jaajj. tök happy vok, nemtom miért, de tök jó most minden. és örülök neki.
na szem ennyi mára, más nem jut eszembe. pápápá
jó ez a kép elég necces, szóval elől olyan h el van fésülve oldalra, csak ezen a képen nem látszik jól és hülyén néz ki, meg hülyén vigyorgok, de ez van. igazából az a furcsa rajta hogy a jobb szemöldököm feleltt olyan íves a hajam alja, mintha úgy lenne vágva, de nem olyan!!! szépen el van választva oldalt, és félre van fésülve, de kócósan:P
na télleg pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat