Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ceratites naplója


Sven Hannawald [227002 AL], gazdája Ceratites
2005. november 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227002
2005. november 6.

Ma nagyon aranyos dolog törtent Johannal! Legalabbis nekem nagyon kedves elmeny volt, lehet hogy masnak semmit sem jelent...
Tegnap nem voltam itthon, baratnömeknel voltam, fözöcskeztunk, meg DVD-t neztunk. Ejfel körul ertem haza. Reggel megyek a hutöhöz, hogy valami kajat nezzek magamnak es latom hogy ott egy sutesre kesz tyuk. Rohantam az ablakhoz, hat latom hogy 4 tyuk rohangal mar csak az udvaron, es ezek szerint ez itt a hutöben csak az ötödik lehet. Szomoru lettem mert sajnos elegge szeretem az allatokat, es ezek a buta tyukok is mar kicsit a szivemhez nöttek. Mondom Johannak hogy ez itt az egyik tyuk? Bologatott hogy az. Mutattam neki a szamon hogy ez szomoru. Legörbitettem a szamat a kezemmel, mint a szomoru bohoc. Erre ö meg fogta es mosolyt formazott belöle! Es mondta hogy ez nem szomoru, tudtuk hogy igy lesz, ne szomorkodjak, es kedvesen mosolygott! 7 eves es mar most milyen ertelmes! Ö gondozta a tyukokat csibe koruk ota es ilyen eretten all a dologhoz, nem sir mint mas gyerek tenne a helyeben... :)
A masik dolog meg az volt hogy a kishuga kiment hogy visz kajat a tyukoknak. Volt rajta kabat, meg sapi, de a kabat nem volt összehuzva rajta. Mikor odament a tyukokhoz, ahol Johan is volt, Johan odafordult hozza es felhuzta a kabatja cipzarjat! Hat ez meg egy kellemes meglepetes volt! :)
Örulök hogy ilyen jo helyen vagyok bebiszitter, ahol nem elkenyeztetett pimasz gyerekek, hanem aranyos, eletvidam gyerekek vannak! Ez nagyon sokat szamit! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat