Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rógán Edina naplója


eprimix [147212 AL], gazdája Rógán Edina
2006-02-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/147212
2006-02-15

Csákány!

Felrobbanok!. Mármint a dühtől... mert nem vagyok arab terrorista... Miért nincsenek IGAZ barátaim... kivagyok... elegem van... Miért mingig ENGEM kell cseszegetni?? De most őszintén???? MIÉRT NEM SZERETNEK AZ EMBEREK???? jó... lehet, hogy kicsit gyorsan felkapom a vizet, meg frontérzékeny vagyok, meg minden....de akkor is!!!
Miért kell pld. azért baszgatni, mert Britney rajongó vagyok? Nem mindegy nekik?
A qrva életbe! Mi az, hogy a farsangi diszkó 2 órás?? Mi ez a marhaság? Egy telefonbeszélgetésem is lassan több lessz! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Sugababes: Push the Button... franya ez a szám. nem?
A farsangra visszatérve. AZ EGÉSZ EGY NAGY KALAP SZAR lesz. Komolyan!!!
Rohadtul elegem van. lassan megyek...
Lassan... Van egy oszttársam... most olvastam a naplóját, és le vagyok döbbenve... nem is gondoltam volna, hogy ilyen gondokkal küzd... egy különálló személynek ez iszonyatos!!!
Na mindegy! Megpróbálok haragmentes életet élni... Mert őt régen nem bírtam... azelőtt meg tökjóban voltunk... azok voltak életem legszebb évei... Egy csomó ember szeretett... most meg nem szeret SENKI!! Még Ő se! vagyis hát azt nem tudom, hogy szeret-e vagy nem, de nem mutatja semmi jelét, hogy vonzódna irántam... na majd kiderül... vagy nem...
Mindenki odaírja az AL-jára, vagy a naplójába, hogy mi a célja... az enyém az, hogy HÍRES legyek, és hogy AZ EMBEREK FELNÉZZENEK rám!!
Ennyi
mentem: Pápusszancs!:×
Ja, és állatvédőké a világ!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat