Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rógán Edina naplója


eprimix [147212 AL], gazdája Rógán Edina
Újra itt...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/147212
Újra itt...

Béke!

Már lassan 2-3 hónapja nem írtam. Az okot sokan tudják, meg azt is, hogy miért jelöltem csillaggal vagy 3 sort. De ez nem azt jelenti, hogy engem le lehet nyomni, azzal, hogy************************************
*****************************************************
*****************************************************. Röviden. Sajna nem írhatom ki (sérti a személyiségi jogokat...stb)

Visszatérve rendes életemre, az élet megy tovább. Elballagtam, beiratkoztam az új iskolába és élvezem a szüntet, amiből már csak 2 hónap van vissza. Alig 2 hónap. De eddig minden szép&jó, leszámítva egy-két dolgot, de nem siránkozni jöttem! A****a holnapután jön! Nagyon jó lesz! Legalábbis remélem.
A focira rátérve (mert tudom, hogy mostanában csak ez van...:)) nagyon sajnálom, hogy Brazília kiesett. Most a németeknek szurkolok a harmadik helyért, aztán meg az olaszoknak a győzelemért! MINDENT BELE!
Visszatérve magamra:) imádok kosarazni és futni, és sporttáborba akarok menni! És légyszi kedves osztálytársaim, gyertek TI IS! Nagyon jó lesz!!! hm. Mit írjak még? Ja! IMÁDOM AZ US5-ot!!!! Aki szereti még rajtam kívűl, az ÍRJON! Oh Richie! Ja és Britney nem égő, aki annak gondolja, az előbb nézzen végig magán!
Na mentem Csőcsipuszi!
Edyna
U.i: Bármit tégy is, ne árts vele másnak!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat