Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dzsu naplója


dzsusz [9552 AL], gazdája dzsu
2006-07-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9552
2006-07-25

Kedves Naplóm!

Ma eljutottam odáig, hogy létrehozzak egy karavánt. Nem is tudom, hogyan süllyedhettem... Nem is tudom, miért. Talán csak azért, mert ez olyan nagyon divatos. (Ha jól láttam, több, mint 5000 karaván létezik már, ez azért döbbenetes. Erre szokták volt igen bölcsen aszondani, hogy aki hülye, haljon meg...) Talán csak azért, mert éppen unatkozva bámultam a monitort.

Azt sem tudom, hogy ez a naplóírás meddig fog tartani - ez nálam mindig szakaszosan működik: két hétig mindennaposak a bejegyzések, aztán pedig egyre ritkulnak, mígnem teljesen leáll az egész.
Majd elválik. Mindenesetre kipróbálom. Hátha...

Aztán - hogy történjék is ma valami - most egy kissé elgondolkodóba estem. Negatív véleményt nem lehet mondani valakiről? Elküldtem egy 0%-os véleménnyilvánítást az egyik adatlapra (a leányzó nemcsak írni nem tudott rendesen...). Erre egy dühöngő fúriától kaptam üzenetet, hogy ő nem azért rakta ki az adatlapját, hogy én 0%-ot adjak rá, ha nem tetszik nekem, ne szavazzak. De, könyörgöm, ha egyszer tényleg nagyon-nagyon unszi volt, hát fogjam be a pofámat, mer' a kisasszonynak nem tetszik a dolog? Hát itt egy kicsit megrekedtem, mi tagadás. No, mindegy... Ebben a szép, új világban mindig akadnak "kellemes" meglepetések.

Akkor holnapig. Ha egyáltalán...
dzsu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat