Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dzsu naplója


dzsusz [9552 AL], gazdája dzsu
2006-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9552
2006-07-27

Kedves Naplóm!

Én szóltam előre, ugye? Már ami a bejegyzéseket illeti. Bár a tegnapi napra van mentségem... Igaz, mentséget mindig mindenre kitalálhat az ember, de ez most tényleg komoly.
Szóval... Délelőtt egy cimbimel találkoztam, aki tegnapelőtt vénült, és egyúttal nagykorú is lett, mellesleg pedig már jó féléve nem lakik otthon, hanem albérletben, dolgozik és esti gimibe járt, amíg ki nem rúgták... Ugye ez így egy kicsit sok, egy szuszra elmondva? Hát akkor emésztgesd csak szépen. Jó régen láttuk már egymást, és most, hogy találkoztunk, egészen kellemesen csalódtam benne: az, hogy kilépett a nagybetűs életbe, határozottan jót tett az egyéniségének.
Aztán nem sokkal később megérkezett a húgom is, úgyhogy fölkerekedtünk, és megnéztük Dohány utcai albérletét - mi tagadás, nem rossz a kéró.
Nem sokkal később elváltak útjaink. Ahogy mentem tovább a Nagy Faluban (é: Bp.), hirtelen ötlettől vezérelve fölhívtam egy volt gimis osztálytársamat, hogy nincs-e otthon véletlenül, hát mákomra éppen hazafele tartott a munkahelyéről, így vele is beszélgettem pár percet - a stílusa mit sem változott, ugyanolyan csipkelődő, mint volt... De pont ezt szerettem benne :-)
Du. ötre szintén "előjegyzett" programom volt, egy másik volt osztálytársammal találkoztam, akit idestova tíz éve nem láttam. Nem is tudom, mit mondhatnék... Érdekes találkozás volt. Mintha ugyanott folytattuk volna a kapcsolatot, mint ahol abbahagytuk. Csak azt kellet elmesélni, mi történt velünk az elmúlt tíz év során (ez csak pár órát vett igénybe... :-D). Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy jó érzéssel váltunk el egymástól, és talán még folytatása is lesz ennek... Ha esetleg nem, hát az sem baj, így is egy szívmelengető élményt raktározhatok el, ami kiszínesíti a szürke hétköznapokat.

Kedves Naplóm, hát "mindössze" ennyi a mentségem, hogy tegnap nem írtam, remélem, most már nem orrolsz rám annyira...
dzsu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat