Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Wawruch Róza naplója


Tewelyne [31119 AL], gazdája Wawruch Róza
2006-09-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31119
2006-09-29

Nahvégemegvanésmégélek

Hétfőn megvolt a színház... Lhet, h csak én vagyok ilyen marha begyöpösödött alak, de ezektől a modern reformer daraboktól a hideg kiráz. Sztem a szó szoros értelmében megszégyenítik az írók remekműveit. Egyetlen előnye, hogy 5kor vége volt, és húzhattam haza a p-be tanulni.

Kedden írtam földrajzból. Vagy hármas lesz, vagy eggyel jobb Annál jobbat meg még akkor se adott, amikor oda-vissza tudtam az anyagot...
Meg írtunk számtech szakkonvból is. A szakkonverzáció az egy marha xar dolog, arról szól, h nagygimiben minden évben egy-egy reál tantárgyból van egy plusz óra szlovákul. Azt hiszem, ha neked kéne végigülnöd egy egyébkéntis uncsi órát úgy, hogy a felét se érted, elmenne a józan eszed.
A számtechdoli mindenkinek hibátlan lett. Tannő el=éoször felírta a kérdéseket a táblára (igaz, szlovákul, de elég primitívek voltak), aztán még volt 5-10 percünk átnézni a nem egész egy oldalas anyagot kérdések szerint. Ez volt az első és uccsó doli, amiben ősszesen nem volt egy hiba se a csoportnak. De elismerésem a tanárnőnek, amiért képes volt ezt elérni egy ilyen mocsok tunya csoportnál.

Szerdán megírtam az irodalmat, ami jól sikerült, és a kémiát, ami ugyancsak kevésbé. 3 lett, ha vkit érdekelnek a részletek. Ja, meg feleltem egy kitűnőt fizikából. Pedig nem is tudom, mikor ültem le utoljára fizikát tanulni.

Csüttökön nem volt semmi extra. Talán csak annyi, hgy iszonyatosan benáthásodtam.

Most pénteken meg lett volna a fizika (isten bizony készültem egész csütörtök délután), de reggelre megbetegedtem, így hát orvoshoz mentem a suli helyett. Az orvos kiírt egy napra, azzal, hogy hétfőn visszamegyek, ha nem javulok, meg írt egy gyógyszert. Gyógyszertárban vettem valami gyümiteát is. Viszonylag sokba került. Nevezhetsz sznobnak vagy aminek akarsz, de mindig drága teákat veszek, mert az áruk általában egyenesen arányos a minőséggel is. Mindenesetre biztosíthatom, hogy a maracujás tea nagyopn finom. Meg a többi is. :P
Itthon kértem egy könyvet a nagymamámtól. Romantikus könyveket ő szokott nekem adni. Most odaadta a Désirée-t. A 670 oldalból a 310.-en vagyok és marha jó. Ez egy marseille-i fiatal lány naplója, akine első szerelme Napóleon, de később máshoz megy férjhez (szerelemből). Ez talán az első könyv olvasmányaimból, aminek nő az abstzolút főszereplője (mert nagyot hazudnék, ha azt mondanám, hogy mondjuk Napóleon, vagy Bernadotte tábornok, vagy akárki más), és a nőket a férfiakkal egyenrangúnak mutatja be. (Még ha törvényileg nem is pont így volt a 18. és a 19. század fordulóján.) Mindenestetre nagyon ajánlom, és ha egyszer lehetőséged lesz elolvasni (és nő vagy, és szereted a romantikus könyveket),akkor ne hagyd ki...

Anyum vett nekem délután egy tábla csokit a kedvencemből, és nem hagyta, hogy kifizessem. (Pedig nem szotam édeséget kapni a tesómmal ellentétben, és egy előre meghatározott heti ,,édességpénz˝-t kapok, amit egyébként bizsura szoktam költeni. Ez az én ötletem volt.)
Rózsa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat