Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nóri naplója


El Camello [12098 AL], gazdája Nóri
2007-07-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12098
2007-07-26

Szia kedves naplóm:)

Hiányoztam mimimi?:)

Hu július 26án volt a házibulim, ami nem mondható átlagos házibulinak:) már az előzmények is olyan durvák voltak hajajj:) Volt egy meglepetés funkciója ennek a bulinak. Két barátomnak. Ricsinek és Borsonak volt aszülinapja régebben(Ricsinek novemberben:D) és nem tudtuk rendesen megünnepelni. Most nekem adodott a kéró(szüleim Belgrádba mentek öcsémhez az ifi olimpiára), és így megtudtam rendezni nekik.
Lényeg h Ricsinek még véletlen elszóltam magam régebben h lehet h lesz házibuli, de még nem kérdeztem meg szüleimet. Borsonál már okosabb voltam, neki már rögtön mondtam h áhh hülye szülök nem engedik a bulit meg blabla.
Ricsinél nagyon vicces volt ahogy kamuztam ezerrel.
Volt egy durva smsem. "Uhh Ricsi egyre rosszabb napokat élek meg, a szüleim nem engedik a bulik, a barátom tiszta hülye, te vagy az egyetlen normális barátom, szükségem van rád, muszáj találkoznunk julius 26án 3asban, Borso, te meg én. Ti vagytok az igaui barátok, blabla" Szal nyaltam egy sort. Jaj erre ő, az tök vicces volt: "Csütörtökön edzésem van, de este találkozhatunk, vagy pénteken is akár. SZERETŐ BARÁTOD: Ricsi"
Az hogy a pénteket szobahozta, az nem annyira tetszett, ugyhogy bekamuztam, hogy Borso péntek hajnalba utazik el balatonra, szal neki a csütörtök este lenne inkább a jo.

Annyit kell tudni erről, h kapóra jött a 3as tali. Régebben nagyon sokat jártunk ide-oda hármasban, csak mostanában nem volt rá alkalom, mondogattuk is már régebben h milyen jo lenne, szal ezzel h én ezt mondtam nem tünt fel nekik semmi.

Na Ricsi megvolt, jött Borso még kicsit. Hogy na majd elmegyünk 3an bulizni(h legalább buli ruhába jöjjön) nagyon jol tudtam h Ricsi nem akar majd bulizni, de ezt ugye Borso nem tudta:D

Ricsivel ugy beszéltem h elmegyünk az edzése végére, valami csengettyű utcába a Ecseri útnál. 8ra(elvileg nekem a szüleim ugye 7kor mentek el itthonrol, szobafogságon voltam, szal csak utána indulhattam el, az igazság az, h a többiek 6tól szállingoztak a házibuliba és ezer dolgom volt, szal az edzés elejére, ami 5kor kezdödött, semmiképp nem akartam menni, ezért kamuztam be ezt a szülös dumát). Lényeg h Borsoval megbeszéltem fél8ra a talit az Ecserin, és mondtam h megnézem a csengettyűt h hol van.

Na itthon is haladtak az események. a Fülem begyulladt még elötte lévő pénteken, szombaton. A 26ai héten végig jártam fülészetre, és csütörtökön szerencsére levették a kötést. Vásárlás, takarítás, 3tól jöttek az arcok. de naon sokat rendezgettem h minden okés legyen, szal fél8kor én még böven itthon voltam kb 36kor indultam el?:D Borso meg már ott várt fél8kor. Jo késtem 20 percet. Beadtam h otthon hagytam a pénztárcám(amugy tényleg, annyira kapkodtam), nem néztem meg a csengettyű ucát(haveromat ráküldtem a témára, mert össze vissza rohantam, de nem találták meg). Szal Borso az majdnem megölt, de megbeszéltem vele, hogy na majd beugrunk hozzám(ez volt a cél a pénztárcás sztorival), és utána majd onnan elmegyünk 3an bulizni. És az ottani Burgerben akkor megvárjuk a Ricsit mert nem tudjuk megtalálni az utcát.

Erre egyik régi haverom rámtalál, a csontika. Meg ott volt ahaverja a Győző. Dumálunk 4en nagyban. Borso hirtelen elrohan telefonálni a legjobb barinöjével. Ekkor adom le a drotot a fiuknak, h meglepi bulit csinálunk Borsonak meg Ricsinek, nincs e kedvük jönni. Dehogynem, persze van:D Mondom oké:D Ezt igy 5 perc alatt letisztáztuk, kodokkal, félnémán:)

Megjött Ricsi, ott volt görcs a gyomromba. Hogy ő éhes, és menni akar burgerbe, miaz h bulizni akarunk, akkor ő inkább megy haza. Borso kiakadt h miaz h Ricsi nemis tud a buliról. Mit kavarok már, blabla. Szal mindketten vizbe akartak folytani. Én meg mondom h na igen jojo, menjünk fel hozzám, ott van kaja Ricsinek, eszünk, dumálunk egy orát, Ricsi akkor hazamegy, mi meg ketten elmegyünk Borsoval bulizni. jah meg kiderült h Ricsi másnap megy 9re fogorvoshoz, ezt én se tudtam!! Azt gondoltma h edzés után még bulizik egyet és másnap tud aludni. De igy fogorvossal meértettem h haza akar menni:)

Huh Győzőnek volt kocsija, megkérdeztem Borsot h innen mennyi hozzánk haza, mondja 10 perc. Na én akkor rácsöriztem barimra h készülödjenek. De én ugy gondoltam h egyszer csörizek és kész. Ő meg ugy tudta h a kapuban is csörgök..
A kapuban én még 5 percig kerestem a kulcsom, időhuzásképpen, mert kb 2 perc alatt ott voltunk nálam a 10 perc helyett, az naon durva volt.
na meg az ajto elött jo hangosan elkezdtem beszélni, a többiek jol összekapják magukat..:D Direkt.
Mondja barátom utána. Onnan tudták h itt vagyunk h hangosan beszéltem. Mondom DIREKT beszéltem még 2 percig hangosan:D:D

Huhh nagyon nagy kavarás volt, azthittem behalok akkor mikor Ricsi megérkezett, de szerencsére mindketten megérkeztek a meglepetés szinhelyére, mindketten meglepödtek, Borso még elis pityeredett örömébe, lett még két jofej ember a bulin, hajnalig buliztak velünk:)

A buli nagyon jo volt, Hajnalig táncolt szinte mindenki. Volt vizipipa, pia, tánc. És nem voltam részeg..:D pedig annyit ittam és mégsem. Hát már immunins vagyok rá.
Jo táncok, kalandok...:D
Nem voltak balhék, nem kellett senkit kidobni, szülöknek is csak annyi volt a bajuk, hogy a wcbe hányt asszem az Oli, és nem takaritottam ki(nem tudom én nem éreztem semmit a wcn..:S) jah meg a 8. ról jött fel egy arc és nem tudott minket elérni.. Na mondom igen. ezt a csengőt ami nálunk van kb akkor nem hallom ha full kuss van a szobában, nem hogy még akkor amikor teljesen megy a zene?

A tavalyihoz képest jól alakult minden:) Mindenki jol érezte magát, zaklatnak h mikor lesz a következő:D

Jah a bulin 22 voltunk: Hős, Csontika, Győző, Csilla, Timi, wadam, Borso, Csero, Andi, Indira, Olivér, Peti, Gábor, Hunor, Toma, Annamari, Ricsi, Szilvi, Ádám, Sz. Gergő, Gergő és Nóri alias én.

Jó társasáf verődött össze, mindenki bezséletett mindenkivel, a végén is tök sokan segitettek pakolni.

Szal én nagyon örültem ennek a napnak. Több napig elvonási tüneteim voltak, talán még is, ahogy írom ezeket asorokat:D

Legközelebb szilveszterkor:D
Legkésőbb:P




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat