Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nedya naplója


Ebu [80401 AL], gazdája Nedya
2008-02-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/80401
2008-02-18

Gyerekek... hát, mekkora szar ez az élet!!! Komolyan el kéne gondolkodni rajta, miért is csináljuk??? Mert igazából semmi értelme (szerintem). Sokan azt mondják, a barátaik miatt élnek. Ok, akkor vegyük úgy hogy a barátai is a barátai miatt élnek, és akkor körbeértünk: nem élünk semmiért! Már ha érted hova akarok kilyukadni... Meg egyáltalán: mi értelme van annak, hogy egy oroszlán kinn sétál a szavannán? Na az ő létének meg igazán már semmi értelme.
Ilyenkor mindig eszembe jut, amit egy nagyon kedves barátom mondott (ifjabb H. Tamás): nem is élünk, az egész élet egy hülye hallucináció. Minden csak energia... És ha belegondolsz, akár igaza is lehet. Hisz pl ott a sims, ott is ha benne vagy a játékban minden igazi és mégsem az. De szerintem megint nem nagyon érted mit akarok mondani... ezt írásban elég nehéz kifejezni... Mondjuk, én egész kicsi korom óta attól félek, hogy mi van ha én igazából valami kórházban fekszem kómában, és ezt csak álmodom??? Hmm? És felébredek, és rá kell jönnöm hogy átaludtam az életem. Jut eszembe, alvás... mi van ha az egy másik világ, és mikor épp ott vagyunk, úgy gondoljuk hogy ezt a világot álmodjuk???
Am,most volt a szülinapom. A barátom kidobott, és még le is betegedtem, szal meg sem lett ünnepelve. Ja és tegyük hozzá, hogy az egyik legjobb barátom meg elfelejtette, meg sem köszöntött...
Na de elég az értelmetlen kérdésekből és hülyeségekből. Inkább megyek és megetetem a macskám.
Üdv



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat