Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andy naplója


Any baba94 [241036 AL], gazdája Andy
Karavanom leirasa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/241036
Karavanom leirasa

Eloszor is udvozollek a karavanunkba! Mostantol te is tagja vagy ennek a csoportnak!
Masodsorban szeretnek elnezest kerni amiatt h nem irok ekezetekkel de itt Erdelybe nem nagyon sozktak ezert nekem nagyon nehez lenne megszokni.De remelem igy is kiolvashato es megertheto.

A karavanba en a lelkemet is beleadom annyi biztos es mindenkinek szeretnek figyelmet szeretnek szentelni.Ezt ugy ertem,hogy azokat is sizvesen latom akik nem Harry Potter imadok.
A karavanba lesz jatek kviz zavazas lotto meg ilyesmik sot talan meg kviddicsezni is fogunk [a varazsvilag nemzetkozi sportja] de mivel ezt nem lehet megvlositani arra gondoltam h kviddicsezes helyet menjunk a Gaming Zoneba es ott amelyek fel nyer az kap pontot,meg lesz egy csomo minden erdekes dolog!!! Arra torekszem!!
Ha pedig valami nem tetszik es maskepp szeretned akkor nem az a megoldas h kilepsz a karibol hanem megtudjuk beszelni a dolgot en alkalmazkodom es segitek!!!
Azoknak pedig akik nem Harry Potter imadok azoknak kitalalok mas jatekokat es mar ven egy par otletem...Szoval szerintem jol fogunk eggyutt mulatni!!!Mindenkeppen olvasd el a karavan leirasat!!! A masodik keresem pedig az hogy akarmikor meglatogatod a tevedet vagy teveidet mindig nez bele a karavan naplojaba es forumara mert ott mindig meglehet tudni az uj hireket.A naploba is mar sok uj dolgot kozoltem!!! egy csomo uj otletet!!! menjetek oda es olvasatok el!!!ha pedig valami nem vilagos akkor csak szoljatok nekem!!

Es megegyszer Udvozolunk a karavnaba!

Udv: a karavan vezetoje:Miss Granger teve



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat