Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


Milla_Pupu [265060 AL], gazdája Timi
2008-05-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/265060
2008-05-12

Idő utazásra felkészülni:
Vissza 2008-05-11re:
Szép napra ébredtünk nagyon jó idő volt kellemes napsütés és minden ami kell tervezem már azt kell mondjam évek óta hogy ellátogatunk az állatkertbe ma elérkezettnek éreztem az időt hogy elmenjünk... el is indultunk fel is vettük a sógornő jelöltjeimet hogy együtt menjünk de parkoló hely sem volt és nagy sor is állt így az állatkertről letettünk...:/ valami más uticélt kellett találnunk el is indultunk valamerre hogy majd csak megérkezünk valahova:) háát igy is tettünk elösször egy
csárdában ebédeltünk (nagyon szép és hangulatos volt:) még élő zene is volt(!) a táj meg egyenesen mese szép volt jól is laktunk az étel is finom volt! http://hatarcsarda.internettudakozo.hu/ )
Utána valahogy eljutottunk a Visegrádra :) elösször nyári bobozni mentünk :)) Én is!!! :) Nem hagytam ki pedig nagyon féltem hogy gond lesz velem a be és kiszállásnál meg talán még menet közben:) de mint látjátok túl éltem:) és nagyon élveztem!!!:) Ezek után az izgalmak után nekem már nem volt kedvem ugrálni de a többiek ezt sem hagyták ki:) Szaltóztak és ugráltak magasra az ugráló asztal és kötelek segítségével:) még ez sem volt elég a társaságnak:) igy ha már ott voltunk meg akarták nézni a várat is... olyan szép volt!!! a kilátás!!! Teljesen elvarázsolt a környezet!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Visegr%C3%A1di_v%C3%A1r pont erre van /volt szükségem a sok rossz után:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat