Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zZz naplója


pöpec a csiga [167176 AL], gazdája zZz
25 ok amiért xeretjük őket.xd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167176
25 ok amiért xeretjük őket.xd

A fiúk néha úgy viselkednek, mintha egy másik bolygóról jöttek volna. És mégis, vagy éppen ezekért a kis különlegességekért találjuk ellenállhatatlannak őket.

1. …mert a haverjaik előtt szeretik megjátszani a szuperhőst, otthon a kanapén viszont hirtelen átváltoznak egy puha plüssmackóvá.

2. …mert a karjaik a világ legkényelmesebb és legszebb helyei, nyugodt légzésük pedig a legédesebb álmokba ringat bennünket.

3. …mert egy kicsit úgy néznek ki, mint egy ötéves kisfiú, amikor a baseball-sapkájukat felteszik a fejükre, és a sildjét mindenfelé fordítják, csak előre nem.

4. …mert, habár váltig azt bizonygatják, hogy virágot ajándékozni ciki, mégis titokban lekaszálják a szomszéd kertjét, hogy aztán a csokrot az ajtónk elé tehessék.

5. …mert szerintük a lassúzás is ciki, de amint felcsendül egy szerelmes dal, a lágy ritmusra rögtön odasimulnak hozzánk.

6. …mert legszívesebben úgy hordják a nadrágot, hogy kilátszik belőle a fenekük, így mi titkos pillantásokat vethetünk a feszes hátsójukra.

7. …mert nagyon le vannak törve, ha kikap a kedvenc focicsapatuk, így legalább tudjuk, hogy nekik is vannak érzelmeik.

8. …mert váltig bizonygatják, hogy nem féltékenyek, mégis olyan helyesen kidüllesztik a mellkasukat, ha egy másik srác flörtölni akar velünk.

9. …mert gyermeki ámulatba esnek, valahányszor elmegy mellettük egy kamion vagy egy Ferrari.

10. …mert nagyon ki tudnak borulni, ha megint „Narancsvidéket” nézünk, aztán mégis mellettünk bambulják végig, hogyan veszekszik újra Ryan és Marissa.

11. …mert így írják alá az SMS-t: XXX, pedig korábban nagyon is cikisnek találták.

12. …mert hála nekik, tudjuk, mint jelent a passzív lesállás és az xDrive – négy kerék meghajtás.

13. …mert szexis nők posztereit akasztják a falaikra, de számukra csak egy lány a „legeslegszebb”.

14. …mert soha nem vallanák be, hogy még mindig van egy Teddy macijuk, amit a ruhásszekrényetek legtitkosabb pontján lévő díszhelyre rejtettek el.

15. …mert eszkimópuszit adnak, ha kint hideg van, és fagyos az orrunk.

16. …mert annak ellenére, hogy úgy tesznek, mintha nem lennének hiúak, majd meghalnak a vágytól, hogy a frissen zselézett hajukba túrhassanak.

17. …mert lecsókolják a könnyeket a szemünkről, ha sírnunk kell a moziban egy szomorú jelenetnél, persze csak azután, hogy elmorzsoltak egy könnycseppet a szemük sarkában.

18. …mert szenvedélyesen megcsókolnak bennünket, ha szájfény van az ajkunkon, pedig korábban ragacsosnak, undorítónak találták a szájfényt, és azt, hogy utána az ő ajkuk csillogjon.

19. …mert mindig türelmetlenül nyűgösködnek, ha túl sokáig nézegetjük magunkat a tükör előtt, aztán meg elakad a szavuk, amikor meglátnak bennünket miniszoknyában és szuper sminkben.

20. …mert – annak ellenére, hogy idegesít bennünket, hogy egész nap a haverjaikkal kosaraznak – titokban nagyon is tetszik, amikor egymás után három hárompontost is be tudnak dobni.

21. …mert sugárzik az arcuk, valahányszor csak meglátnak bennünket.

22. …mert nem tágítanak amellől, hogy hazakísérjenek minket, pedig csak kétháznyira lakunk tőlük.

23. …mert utálják, ha a tányérjukból nassolunk, mégis megengedik, ha szépen kérjük őket.

24. …mert szörnyen tudnak szenvedni, ha egy nátha ledönti őket a lábukról, és ezzel megmutatják nekünk, hogy a nagy és erős fiúk néha nagyon gyengék is tudnak lenni.

25. …mert naponta háromszor is felhívnak minket, pedig amúgy utálnak telefonálni.

:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat