Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zZz naplója


pöpec a csiga [167176 AL], gazdája zZz
csakugy.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167176
csakugy.

1. Fiúk csevegései

Miről beszélgetnek a fiúk egymás között? Semmiképp sem az érzelmeikről vagy félelmeikről. A menő témák a sport (35%), a lányok (29%) és a kocsik (26%). Persze nem véletlenül van sok fiúnak egy nagyszerű barátnője, akivel ilyesmiről elbeszélgethetnek. Semmi okod a féltékenységre.

2. Még az indiánok is sírnak!

Beismerjük: ez nem túl gyakori. Ezért hétpecsétes titokként őrzik azt a tényt, hogy időnként mégis könnyekre fakadnak. Állítólag szerelmi bánatukban többször is előfordul. Tehát ha egy srác elsírja magát, miután szakítottál vele, akkor hideg zuhanyként érte a dolog.

3. Szabadság, szerelem

Egy randevú után nem jelentkezik, holott meghívtad egy közös mozizásra. Upsz! Hátha csak attól fél, hogy nem lesz elég szabadideje a barátaira. Adj neki egy kis időt és mutasd meg, hogy rajta kívül más dolgok is érdekelnek. Ha még ez sem esik le neki, akkor inkább nézz más partner után.

4. Miki egér cincogás

A férfi nemi hormonok a srác vékony hangját idővel csodás baritonra változtatják. De amíg ennek eljön az ideje, a fiúk hangja viccesen megbicsaklik. Ettől teljesen elbizonytalanodnak! Szóval, ha kedvesed sokszor hallgatag, vedd lazán, hiszen csak feszélyezve érzi magát.

5. Meglepetés

Néha egyenesen lehengerli. Anélkül, hogy szeretné vagy irányítani tudná. Spontán erekció az uszodában - kínos, kínos! Egy partin az ölében üldögélsz és váratlanul érzel valamit a feneked alatt. Ettől még ne tartsd szexmániásnak! Az erekció egy reflex, amit az idegrendszer irányít. Fogd fel bókként: nagyon kívánatosnak tart.

6. Csináld magad!

Az önkielégítés teljesen normális és természetes dolog. A barátod is ezt teszi, annak ellenére, hogy együtt vagytok? Ne aggódj amiatt, hogy nem elégíted ki. A fiúknak ebben a korban hihetetlen a szexuális étvágyuk. Tizenként éves fiúk átlagosan 7-szer önkielégítenek egy hónapban, a 18 évesek 11 alkalommal. És legyünk őszinték: ki nem csinálja néha?

7. Romantikagyilkos

A fiúk azzal, hogy elmesélnek egy ostoba viccet, gyakran elrontják a romantikus pillanatokat. Miért? A romantika olyan mélyen rejtezik bennük, hogy lexikon kellene a megfejtésükhöz. Például: előfordult már, hogy egy esős napon a focipálya mellett álltál és szurkoltál neki? Igen! Számára nem létezik ennél romantikusabb.

8. Menő vagyok, ugye?

Miért olyan bántóak a fiúk időnként? A titok nyitja: Miszter Menő lehetetlen beszólásaival csak bizonytalanságát próbálja palástolni. Szóval ne mérgelődj, ha párod úgy érzi, ismét eljött az ideje annak, hogy hülye mondatokkal szórakoztasson. Ejts el egy merész beköpést, és gondolj arra, valójában nem is ez a véleménye.

9. Gyáva nyúl

Miért szakít veled kurtán-furcsán a telefonban vagy sms-ben? Aztán pedig arra sem kapható, hogy még egyszer beszélgessetek? Sajnos ennek nagyon egyszerű az oka: a fiúk kicsit gyávák. Tartanak az olyan veszekedésektől, melyekben érzelmek ütköznek érzelmekkel. Maradj nyugodt, és a tényekre összpontosíts, ha vitára kerül a sor! Akkor meghallgat téged.

10. Szexisten

A fiúk előszeretettel mesélnek barátaiknak fantasztikus hétvégi szexteljesítményeikről. A barátod azzal henceg, hogy vad, szexuális kalandotok volt a garázsban, holott csak csókolóztatok? Kérd meg rá, hogy többet ne tegyen ilyet. De jusson eszedbe: az egészet csak azért csinálja, hogy a barátai szemében ne legyen vesztes típus. Tényleg szegényes...

lol.:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat