Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

fanni naplója


luni [112767 AL], gazdája fanni
2008-09-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/112767
2008-09-04

jó.fuj suli.annyira hiányzott a kémia (mindenórán doga), a töri (holnapra 160 oldalt jegyzeteljki), a matek (mérvagyokitt?), a német ("egy elmegyógyintézetben gázak lennének baromkáim.."xD), a biosz (jó mándicsot télleg szeressük. <3), a magyar (1 perc hosszabbítás..), az angol ("lecc gó bekk tú áör inglis lesszön." fujhányok.), az infó (?!?), a fizika ("mingyáj jövök"..hátbazdmeg.bejön 15-kor.30-kor elenged..okkéé.) meg a tesi (soklabdás kidobós powa.meg vetődés a röplabda után,csakhogy utána a többiek basszanak rá és haggyák leesni.), jaés az ének (tóth és a gyümik.:D) ..

most túlsokáig nemírtam és túlsokminden történt.viszont faszom.nemakarok sokat írni mer minek?
holnapmegyünk dorcival este alcatraz powa.kábéé befogok aludni.nembaj.persze csakakkor hogyha előtte túlélem a holnapi dupla irodalmat.hamletbazdmeg..sűrűn elolvastam tavaly.jó a felét.sokra megyek vele.különbenis a halál emlékszik rá.
aj basszus.nemtom összeszedni a gondolataimat..nincs ihlet.

kedves néni 2. órán németdogát iratott.jooOOÓÓ.biztosnem lett hibátlan. (A) jó geciegyszerű volt.ahogy ákos mondaná "dete német anyanyelvű vagy". : DD viszont angolból segghülye vagyok,szóval rájöttem hogy drasztikus változásokra van szükség.ha nemfekszem rá az ügyre akkor halott vagyok.

reggel tökszarvolt.mmint nem érzékeltem h mi szar mert aludtam.csak fáztam.ésésés rájöttem okosan reggelhogy leesett a takaróm az ágyról.
:,( biztos vmi jót álmodtam és randalíroztam. : DD nememékszem. -.-"

amúúúgypedig.dánielnek üzenem..khmkhm.akivel mavagyunk 370 naposak,hogy NINCS VIGNETTA A KÖNYVEIMEN.ÉS ÍGÉRTÉL VALAMIT.
(naszóval azvan,hogy tavaly meglepett 200 darab egyedi tervezésű kurdifanni9.a feliratú puccás vignettával. :DD csak azóta sajnos nembuktam vissza.és mivel nagyon megszoktam,ezért idén már követelem tőle.és remélem kapokis.mert az egyedivolt. :R szóval szükségemlenne kurdifanni10.a feliratú újakra.a tavalyiakat elárverezem. :DD)

péntek ízi nap.csakelőtte van pár szar.demindegy..nemszabad panaszkodni.majd legközelebb meggondolom,hogy megyek-e a radnótiba.
: DD jja nemlesz legközelebb oké.

namegyek.el.pisilnikell. :D ^^,

csooOk.
( :R )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat