Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

fanni naplója


luni [112767 AL], gazdája fanni
2009-03-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/112767
2009-03-04

ésmost csak azér írok,nehogy szegény peti szomorú legyen ha erre téved megint.hiszen nincsis jobb dolga.
megint sütöttem sütit mertunatkoztam és nemvoltkedvem angolul a németek szokásairól írni, amiknek a fele egyébként csak kamu,ugyanúgy mintazhogy a magyar nők szépek.nézzmárkörül.
amúgypedig nincsis itt a halpi,mert holtrészegen fetreng valahol olaszországban 5 napja az ákossal együtt.és tökre hiányzik.még szerencse,hogy nincs pénteken suli (wehehehe xD) és nemkell egyedül átélnem egy dupla irodalmat.természetesen nekemkell etetni a tevéjét meg tanítani,meg szavazni napi 3at beura,de szívesen megteszem hiszen jóarc is vagyok,meg kedves is,meg a halpi a legeslegjobb barátom és nagyon CeJjJjJíÍíÍíÍhhHhH van!! :D
ezenkívül fája lábam és koszos a cipőm..else mondom inkább,úgyis egyértelműen igazam van és nekem ennyi elég.:D és fáradt is vagyok..pedig biztos lenne még ezerdolgom,hiszen mirejó az elitiskola?xDD igen ELIT BAZDMEG. :D
vicces volt ma az énekóra,olyan aktív voltam,mint 3 másik.de mondjuk örültem volna hogyhaa a kistanár cserébe inkább távol marad tőlem a testi kapcsolat helyett..^^ mármint nem OLYAN testi kapcsolat te kis huuncut..csak finoman ráhelyezte a húsos kis kacsóit a formás vállamra.mondom okészia.énistégedNEM.
ésbazdmeg.tegnap rámírt a kriszti hogy előreis boldog névnapot mer hétfőn amse jut eszébe.mondom nincsis névnapom hétfőn..ésmégisvan. -.-" névnap.sokértelme van azalényeg.
naszóval vanmég valami?neeeemnincs.

<3



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat