Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Lordi [230745 AL], gazdája Barbi
2009.01.21-Tornaóra

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/230745
2009.01.21-Tornaóra

Jahajjj Istenkém =)) olyan jó kis nap ^^
Hétfőn zaklattam Betti barátném az órarendről, és némi infot adományozott arról, hogy nem nagyon változott, és szerdán tesivel kezdünk. Másnap kedden, mindenki megerősítette eme infot, úgyhogy ma reggel némi undorral és Pilótakekszes zacsival a kezemben végeztem reggeli feladataimat (kicsit akadályozott a zacsi de megbocsáltottam neki a tartalma miatt..). Beértem a suliba, lebaktattam a pincébe, és most se vágott fejbe az a vascső ami alatt el kell slisszolni ha az öltözőbe akar menni az ember lánya, de igyekszem (legközelebb ugrok alatta egy nagyot, bemelegítési szándékkal...).
Öltözőbe mindenki hadiszerkóban gubbaszt a padokon.
Átöltözök én is.
Becsöngetnek.
Eltelik 15 perc.
Eltelik 20 perc.
Zoli bebaktat a lányöltözőbe, hogy Lexinéni lecseszte igencsak indulatos hangerővel ami kb 10 oktáv hangterjedelmű volt, hogy nem létezik, hogy az első óránk tesi. 2 gyermek felbaktat a 2.-ik emeletre, hogy informálódjon. Jön a hír: Info óránk van tesi helyett és a tesi a 2.-ik órácska.
Mindenki öltözne vissza, de minek...? Igaz minek is..
Én speciel a legszebb voltam az átöltözöttek között, tessék elképzelni a földig lógó szárú kis melegítő nacimban, aminek szép fosbarna színe van, lila kis tornacipőben, aminek ki volt kötve a fűzője és hogy tetőzzem a kinézetem, visszavettem a Slipknotos pólóm is ^^. Fel az infoterembe, 15 perc maradt. Kicsöngetnek.Lefelé menet mindenki megbámult mert fokoztam még eme szerelést is a kezemben lévő csizmákkal, Szandi meg is jegyezte, hogy úgy nézek ki mint egy csöves, mondjuk szerintem kicsit visszafogta magát, mert volt az rosszabb is :DD Na de most jön a nap poénja: otthagyom a kis kabátom a teremben ^^.
Lemenve a pincébe rájövök erre, Becsöngetnek de nem számít, Betti meg Bibó kis kezét fogva spint fel a 2.-ik emeletre. Vicc: zárva a terem.. ^^. Legalább bemelegítettünk :D ja és nem cseszett le a tanár sem, hogy késtünk. Amilyen jó kis kedvemben voltam, szerencséje talán :)
Na jó. Tesióra elmegy, kabátomat visszaszereztem egyik szünetben.
Tetőzöm még a sztorit, angolon amatőröket megszégyenítő dolgokat írtam a kis feladatokba :) "take, made" összekeverése mégcsak hagyján, de voltak ott jobb dolgok is :DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat