Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Lordi [230745 AL], gazdája Barbi
2010.02.24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/230745
2010.02.24

Üdvözletem ^^
Nahát, tegnap el lett döntve, hogy ma bizony megyünk Maffia Múzeumba osztályostul, osztályfőnököstül :D
http://kultura.hu/main.php?folderID=959&articleID=276564
Így kellemes 3 órát lóghattunk el, amiből végülis 4 lett, mert az előadónéni volt olyan kedves és elhúzta a fizika óra háromnegyedét is :'D Köszönöm!!!
Eleje igen érdekesre sikeredett. Voltak cuki kis bábuk, amikkel bemutatták a beavatást, csempészetet meg minden jót, ami a maffiához hozzátartozik. Majd az utána következő drogos-felvilágosítós cuccon egész jót szundikáltam némi aláfestő Scar Symmetry muzsikával, bár közbe az előadónéni olyan poénokat bevágott, hogy arra muszáj volt odafigyelni néhanapján. Meg nagyon okos lettem az alkoholizmussal kapcsolatban is. (Nyugodtam piálhatunk úgy 15 évig! Ez jó hír, ugyanis tudósok szerint én már komoly alkoholista vagyok a napi 1 sörömmel... Ójee)

Tudtam, hogy Bettire mindig számíthatok ha hüjjjeségről van szó. Suliba menet hallgattunk zenét, és kicsit nagyon feltekertük magunkon a bizonyos 'volume' gombot, így kb egész osztály hallgatta a jövőbe tekintő terveinket. Aztán Betti elkezdte taglalni, hogy 60 évesen már nem kell a fogunkra vigyázni, akkor már ott lesz az a csodálatos protézis.. Én meg ábrándoztam, hogy dejó lesz majd mellé halakat tenni meg stb. Épp nénike jött velünk szembe, és igen furán nézett.. :D





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat