Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nusi naplója


Léonie [226736 AL], gazdája Nusi
2009-01-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/226736
2009-01-22

Azt hiszem, fontos dolog betartani azt amit eltervez az ember.Egyrészt, mert ezzel másokra is hatással lehet, másrészt pedig mert az önmagának tett ígéret talán még fontosabb is, mint minden egyéb ígéret.Mármint fontsabb volna, de ezt nagyon sok ember többek közt én sem látom be. Úgy őszintén.

Azon is gondolkodtam, hogy lehet e arra őszintén vágyni hogy meghaljunk.Ha menthetetlenül beteg az illető, és acsak szenved, akkor talán, bár nem tudom beleélni magam a helyzetbe.Én am éreztem úgy hogy jó volna meghalni, pedig semmi bajom nincsen.Egészséges vagyok.
Arra is rájöttem, hogy szó szerint elhervadhat az ember anélkül akit szeret.Egy idő után már enni sincs kedve nincs kledve semmihez és testileg, lelkileg elhervad.Imádom a népköltészetet.Pontosan kifejez mindent természeti képekkel.Gyönyörű.

Szeretem a barátaimat, a testvéreimet.Nagyon sokat jelentenek nekem, de sajnos segíteni nem tudnak.Én tudnék magamon segíteni.De nem megy.Isten segítségét szeretném kérni, de ahhoz nincs elég hitem, hogy bízzak is benne.Tehetetlennek érzem magam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat