Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

F. Zsófi naplója


Edgar Javier [178638 AL], gazdája F. Zsófi
idegbeteg nap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/178638
idegbeteg nap...

Ma kicsit idegbeteg napom volt...
Reggel németórán lefárasztott kedves osztálytársam az 'igenokos' kérdéseivel. Második óránk(?!) ének... tanár elmúlt 60, igazi őskövület. beszéd(?!): a szájában megalszik a tej, sőt még tejföl is lesz belőle. dó ré mi fá(szt keres ez az iskolában? menne inkább már nyugdíjas otthonba...) pfejj, még a Vamos a la Playa-ból is képes gyászindulót csinálni.
Föcin rajzolgattam, padtársam írt nekem...[mert megtehetem xD]
Irodalom unalom, angol, matek, dolgozat... hehi, asszem jó lesz :D

Edzés...
van egy igenhülye gyerek, szeptemberben kezdett nálunk[aki nem tudja, vívok...]. Vegyük úgy, hogy én vagyok a rangidős[egyébként Kriszti idősebb, de lényegtelen.] T'hát én tartom a bemelegítést lábmunkát gépszerelést vezénylek, ilyesmi.
Szóval lábmunka... mondom a gyereknek, hogy álljon oda a két lány közé, mert folyamatosan beszélgetett, nem figyelt, nem csinálta azt amit kell. Válasz: NeEeeEm! -Soma, légyszíves, állj oda a két lány közé.
NeEEem!. oké, megy tovább a lábmunka, de csak nem hagyta abba. mikor másodjára kértem meg, hogy helyezze át magát, újabb NeEeem! után már mentem oda hozzá. Ki akart cselezni...elkezdett erre-arra futkosni. elkaptam. a szokásos fogás, nem szabadult: nyakát átfogni, kezeit erősen tartani.[nem fojtottam meg, ne értsen félre senki.de rá csak a fizikai erő hat.]visításra jött be az edzőnk, áll ott az ajtóban és néz. hogy én meg mi a jóistent művelek.
megmondom őszintén, nem érdekelt, le is üvölthette volna a fejemet, tudtam, most nekem van igazam.
megmondtam, hogy a gyerek kikészít, és nem hajlandó semmit sem csinálni. OK, Soma ülj le, nem kell csinálnod semmit, majd kapsz másik feladatot.... nem kapott ez semmit.Három erős pofon, az kéne, hogy tudja, hol a helye.
OK, lábmunka END, beöltözés, vívás. azzal semmi bajom nincs. Krisztit 5:2-re vertem. Ákos bekötött, először nekem 5:1, visszavágó, neki 5:3.
Patrik, vertem 5:4-re, majd később 5:0-ra.
Azért ez furcsa...
Kábé úgy jellemezném ezt a napot, hogy egyik pillanatban még "fú, adj egy botot kettétöröm!" hangulat, a másikban meg már vigyorgok.
Sebaj, engem ezért, és így szeretnek.[már aki. már amikor.] ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat