Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

F. Zsófi naplója


Edgar Javier [178638 AL], gazdája F. Zsófi
hatodik hely. Szép volt Fiúk!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/178638
hatodik hely. Szép volt Fiúk!

ÁIÁIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

ÉéÉéÉéÉéÉsS NYERT A CARBONEX!!!
SZÉP VOLT FIÚK!

Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga, 26. forduló, Carbonex vs. Mezőkövesd. Földi Imre Sportcsarnok, Tatabánya, 800 néző(volt az 900 is). Vezette Péli, Kisfalvi.

Ezzel a győzelemmel megszerezte a Liga 6., azaz hatodik helyét a Tatabánya csapata. ÁLÉ.
LeleÁkos 8, HalászMáté 7 gólt dobott, a kapuban: Szente Gábor!
Végeredmény: 31 : 30 (félidő 16 : 13)

Széép. "Az a jó csapat, amelyik, ha csak egy góllal is, de NYERNI TUD!" Hát a CARBO JÓ CSAPAT.

am vasárnap adták a SPORT1-en. szegény kommentátor egy kicsit hülye XD
22:22 nem volt részeredményként, egy az.
másodszor, "Halász Máté a fiatal generációt erősíti a maga 20 évével..." Milyen kár, hogy a Matyi már 25 lesz júniusban XD
harmadszor, NEM a tatabányai szurkolók üvöltöttek úgy, hogy beleremegett a sportcsarnok. mi csak a második félidőben kezdtük el :D
ÓÓÓÓóóóóóó, nagyon jó meccs volt. Csak a Dénest nem kellett volna kiállítani harmadjára is, és végleg cserével :/ ment is a bíróknak az oltás, ami a TC szerint nem tűrne nyomdafestéket, úgyhogy nem írom le :D
ITT A HIVATALOS, HONLAPI VERZIÓ:
Tatabánya: Szente – Munkácsi 1, Ferenczi 3, Savic 4, Szögi 3, Lele 8/2, Halász 7/1. Csere: Czérna (kapus), Szöllősi, Kanyó Bence 1, Serfel 2, Kanyó Ádám, Dénes 2, Pető.
Edző: Debre Viktor és Marosi László.

Mezőkövesd: Tóth K. – Papic 7/1, Bécsi 4, Molnár F. 1, Rácz 1, Fekete 7/1, Juhász 2. Csere: Szabó P. (kapus), Bajorhegyi 1, Nyeste 1, Varga A. 1, Milicevic 1, Fülöp 1, Rosta I. 3.
Játékos-edző: Rosta István.

Az eredmény alakulása: 6. p.: 4-2, 15. p.: 9-7, 21. p.: 12-9, 24. p.: 12-12, 37. p.: 19-15, 42. p.: 20-19, 54. p.: 28-24.

Hétméteresek: 5/3 illetve 4/2.
Kiállítások: 12 illetve 6 perc.

A hatodik helyet jelentő két pontért indult a csatába a Carbonex KC a Mezőkövesd ellen az alapszakasz utolsó fordulójában. Nagy iramot diktált mindkét csapat a meccs elején, az első találatot Szögi jegyezte. Dénes nagyszerű passza után Savic alakította 4-1-re az állást. Több ziccert is elhibáztak a hazaiak, de a vendégek is sok rontással kézilabdáztak. 9-5-nél Szente büntetőt hárított, de a folytatásban a Mezőkövesd percei következtek. Gyorsindulások végén rendre betalált az ellenfél, már csak egy volt közte, 10-9. A szünet előtti jó hajrával a Tatabánya minimális előnye háromra duzzadt.

A második felvonásban Halász kezdte a gólgyártást, majd 20-17-nél kimaradt egy hazai büntető. A 40. percben a védekezés egyik alapembere, Dénes végleg kiállt. Ferenczi szélről, kiszorított helyzetből lőtt gólt, majd Szente hetest hárított. A mezőkövesdi szurkolók fáradhatatlanul biztatták kedvenceiket, de Lele két gyorsindulásból szerzett találata után már 26-22 állt az eredményjelzőn. Mindkét együttes kapkodott a végjátékban, közelítettek a Carbonexhez a vendégek, de végül megyeszékhelyünk gárdája örülhetett a fontos két pontnak.

Debre Viktor: - Ötször jött fel az ellenfél a mi hibánkból. Örülünk a két pontnak, a 6. hely nagyon jó eredmény.

Rosta István: - Bebizonyítottuk, hogy középcsapatok is képesek színvonalas meccset játszani, ez a sportág fejlődésének záloga. Gratulálok a Tatabányának és a Mezőkövesdnek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat