Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

attila naplója


.:Attila:. [266560 AL], gazdája attila
Magazini rovatom vázlat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/266560
Magazini rovatom vázlat

EZZEL ITT NE TÖRŐDJ,CSAK JEGYZETELTEM IDE!!!

Sziasztok!Ez itt az Áprilisi Rovatom:)

Áprilisi programok programajánló
A nyári április napokat érdemes kihasználni és irány a természet. A május elsejei hosszú hétvégén az ország számos pontján várják érdekes programok a kirándulókat. Ezúttal mátrai programok közül válogattam.




Nyitott pincék napja – április 29. Nagyréde

Hagyomány, hogy április végén a gazdák nyitott pincékkel várják az érdeklődőket. A bortúra a falu első pincéjétől indul és érinti az Újhegyi pincesor gazdáit és természetesen a biokecskefarmot is. Az egyes helyszíneken többek között tangóharmonikás, asszonykórus és népi színmű előadása is várja a vendégeket.







Motocross verseny – április 28-29. Visonta

Mindössze másfél éve adták át Visontán a motocross pályát, ám egyre több versenyt rendeznek. Az eddig leginkább csak az erőműről ismert település lehetőségeit kihasználva igyekszik minél több kirándulót a faluba vonzani.







Mátra Szabadidős Fesztivál – április 29-május 1. Pásztó

Három nap, három különböző program. Az első nap a repülésé: az ejtőernyős válogatott, Veres Zoltán motoros műrepülő Európa-bajnok, Tóth Ferenc vitorlázó műrepülő világbajnok bemutatói szerepelnek a programban. Hétfőn múltidéző Zsigmond nap keretében Pásztón középkori vásár, kézműves foglalkozások, játszóház, fegyver- és íjászbemutató, táncbemutatók, táncház, tüzes mutatványosok, korhű ételek várják a vendégeket a Romkertben. Május elsején a pásztói Nyikom szabadidőparkban lesz quad, paintball, falmászás, vagyis minden extrát ki lehet próbálni.

Caroline és a titkos ajtó

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.


Szörnyek az űrlények ellen

Könyvajánló amit nagyon érdemes megvennetek!
Végtelen történet

Mikor megfogtam a könyvet kételkedtem,de amint fél oldalt elolvastam,nem bírtam letenni.Olyan fantáziadús történet mint ez,még ne láttam soha.A filmben amit a könyv után néztem meg,elsírtam magam,mert olyan sok jelenetet hagyott ki,hogy szörnyű!A történet negyedénél vége a filmnek,pedg utána még annyi kalandja lesz,hogy else hiszitek.Bányától,sivatagig,teremtéstől,városig.
Aki a filmet látta olvassa el a könyvet,mert sokkal jobb!














Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat