Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

attila naplója


.:Attila:. [266560 AL], gazdája attila
Múlt...Jelen...Jövő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/266560
Múlt...Jelen...Jövő...

Kedves naplóm,tevetársak és gazdák!
Most ebben a bejegyzésben el lehet mondani ,hogy egy kis regényt írtam:) Mivel régóta nemvolt friss beszéltek a múltamról,a jelenről és hogy miket tervezek:

MÚLT:
Elváltak a szüleim,anyukámmal elköltöztünk...Addig gondoztam a tevém a könyvtárból:( szegény nagyon várt már,én is aggódtam miatta,hisz a kedve lement 60%-ra!
Megismerkedtem új karavánokkal,és nemrég beléptem újra a TTK karavánba,ahol tragédia történt:A karaván 3 részre szakadt szét.Két ellenség,és a régi TTK.Utána feloszlott a karaván,majd rá két órára megszületett egy új karaván,a TTK!!!Tevékeny tevék százai kérték,hogy induljon újra a TTK!S így a rosszak nem jöttek be,a kedves jó tevék viszont igen:)
És a rosszakkal mi lett? Alapítottak 2 karavánt,az egyiket a TC fel is oszlatta a csúnyaságok miatt,így megszületett az ÖTK azaz Összetartó tevék,akik lassan,bűntudatosan,szivárognak vissza:)Elég szomorú,hogy az ÖTK alapítótagjai mind kedves és ártatlannak tűnő karavántagok voltak,akikkel én is régen jóba voltam... A többiről több infót,a TTK naplójában találsz,amihez be kell lépned,LÉPJ BE KÉRLEK,S MEGLÁTOD,HOGY A VEZETŐKRE KENT GONOSZSÁG VALÓJÁBAN NINCS IS!!!Elkezdődött a suli,Új MSN és e-mail cím... Újulás:DDDDD

JELEN:
MegvagyokxD

Jövő:
Amiket tervezek:

-Új teve az árvaházból
-Összegyűjteni 5 datolyát
-Karavánok bástyája kitüntetést szerezni a TTK-ban
-Magazin rovat vállalása a karavánban
-Megtanulni még 5 trükköt,és 50 trükkös tudást szerezni.
-Hitvest keresni.

EGYENLŐRE ENNYI,HA VALAMELYIK BETELJESÜL AZT BEÍROM A NAPLÓBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIGYELEM!!!!!
A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSBEN PÁLYÁZATOKAT TALÁLSZ!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat