Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zora naplója


Álomtündér [26137 AL], gazdája Zora
2009-05-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26137
2009-05-05

SKORPIÓ (10. 24-11. 22)

A Skorpió nő rendkívül vonzó, legtöbbször nem igazán szép, de nagyon érdekes. A szemei különösen beszédesek és szavak nélkül is forró éjszakákat, soha át nem élt szerelmi játékokat ígér. Akit ez rabul ejt, az könnyen besétálhat a csapdájába.

A Skorpió erős akaratú, keresi a veszélyt, álmodozó, nyugtalan, munkakedve nagy, uralomra vágyó, kíméletlen, bosszúálló, büszke, túlzásra hajlamos, szenvedélyes, empatikus, bátor, kitartó, intuitív, hiú.

A jegy szülötte nyughatatlan, állandó feszültségre van szüksége, amivel gyorsan mások idegeire megy, de neki mégis nagy szüksége van a környezetére. A kihívások éltetik, szereti az ellentéteket. Állandóan új dolgokat akar elérni, értékeket teremteni. Kritikus és kételkedő jellem, a látszatmegoldások nála szóba sem jöhetnek. Csapatáért viszont áldozatokra is képes, és elviseli a kudarcot. Kutató alkat, ő az, aki a tények mögötti titkokat is felfedi. Ha a belső egyensúlyát megzavarják, rögtön védekezik, sőt ha önérzetébe gázolnak, támadni sem rest. Keresi a konfliktusokat, generálja a vitahelyzeteket, és támad. De saját magát is képes megmarni, az önvád is szerves része személyének.

Semmi iránt sem közömbös, számára csak fekete és fehér létezik. Erős benne a kutatási vágy, és ebből a szempontból meglehetősen végletes: vagy rajong valamiért, vagy undorodik tőle. Drasztikus személyiség.

Munkában a Skorpió típusú emberekre mindenhol szükség van, akik bátrak, újítók, cselekedni készek, következetesek, kutatók a katonaságtól az egészségügyig minden területen megállják a helyüket.

A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó.

A Skorpió vagy a mélybe hull, vagy a magasba szárnyal. Ehhez a teremtést kísérti meg: le akarja bontani az anyagit. A halál számára változást jelent, ezért minden problémáját úgy éli meg, hogy belehal és újjászületik.A szerelmet a lehető legteljesebben képes átélni, mindent keres benne, a boldogságtól a szenvedélyig. Sokat aggódik amiatt, hogy szeretik-e, és hogy mennyire. Mindig fél a visszautasítástól, a csalódástól, amelyről érzi, hogy nem kerülheti ki, mint neki járó megtapasztalást. Érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mindig szüksége van arra, hogy ne terítse ki a kártyáit, mert nem akar kiszolgáltatott lenni. Mélyen vágyik a kapcsolatokra, és hajlamos azonosulni a szeretett lénnyel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat