Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zora naplója


Álomtündér [26137 AL], gazdája Zora
Időjárás 2011

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26137
Időjárás 2011

Az idei év fő vonásaiban hasonló lesz a 2010-eshez, kicsit szelídebb változatban.
2011 a szeptember és a december kivételével melegebbnek ígérkezik a sokéves átlagnál. Ezzel együtt hatalmas kánikulára -legalábbis tartósan - nem kell számítanunk. A komoly téli hideg január közepéig tart, azt követően enyhe lesz az idő. Márciusban az éjszakai hőmérséklet emelkedik, és a hónap végén lesznek kellemetlen, hideg éjszakák.
Ami a húsvétot illeti: április 24-25. között nagyon szép időjárás várható.
Kellemes ünnepünk lesz, hiszen csapadék nem valószínű. A levegő hőmérséklete 20-25 fok körül ígérkezik ezen a két jeles napon.
A tavalyi évhez képest kevesebb csapadékra számítsunk, de sajnos a nyár mindhárom hónapjára bőven kijut az égi áldásból. Így nehéz lesz belőni a tervezett szabadságukat azoknak, akik idehaza, vízpart mellett tervezték a vakáció heteit. Június 13-a és július 21-e lesz az év két legmelegebb napja, a hőmérő higanyszála 40 fokig is felkúszhat. Dávid úr szerint az összefüggőbb meleg napokra június 5-e és 15-e, július 15-e és 22-e, valamint augusztus 15-e és 20-a között lehet számítani. Ezekben a napokban az előrejelzés szerint harminc fok feletti hőmérséklet lesz.
Az őszi hónapok első és utolsó napjai hűvösebbek lesznek, a közepe viszont melegebbnek ígérkezik az átlagnál. A csapadék nagyobb része januárban, a nyári hónapokban és decemberben fog érkezni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat