Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

melody. naplója


always. ._. [212415 AL], gazdája melody.
-__-"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/212415
-__-"

hy.
olvasom az üzenőfalat (mert nem használok ojan udoríto szavakat, h "üzifal"). egyszerűen szánalmas, ami ott (itt?) megy. "Helyes pasik írjatok, unatkozom. L/?". "Írjatok, vagy szavazzatok, lécci L/?". "Fiuk leveleit várom, L/?".
alias: "Minimum félistenek leveleit, szavazatait várom. az mind1, h egy felszínes fasz és valszeg közben 3 másik lánynak csapja a szelet, unaloműzőnek tökéletes. Az sem érdekel, ha utána le sem szarja a fejem."
közben ott villog a képembe aza sok "édibédi szivecske" és "tündibündi smiley". a háttérről természetesen ne fletkezzünk meg, az minden ijen esetben "szivecskés".
ésaz azatlap kb. ennyi. "szijjja( vagy cijjja, vagy hello, vagy hyyy)
szeretem a csokit meg ezt meg azt meg őket: ( néhány név, akkről fingunk sincs, h kik, deaz összes név mellett ott virít egy "édikisszív".)
szeretem a családom, a barátaim. :)))) (idiota smiley. -__-") utálom ha valaki bunkó, megstb,stb,stb. nemtudok többet írni magamról, ha meg akarsz ismerni dobj meg egy üzivel vagy szavazz, de csak 100%-ra. és itt az msn címem, ha akarsz vegyél fel, de írd meg lécci hogy felvetél. puszi. (puxx, pusszillak, stb.)"
nos, ennyit erről. én az ijenektől okádok, deha vkinek ez teccik, akkor csak tessék... mentemis.
sziia.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat