Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

melody. naplója


always. ._. [212415 AL], gazdája melody.
shit.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/212415
shit.

üdv.
ezmostijen "panaszkodjukkialelkünketis" bejegyzéslesz. höhh.
elöszöris ahüjebaszottgecigépem idegesítettfel ésmostis. kibaszom a kikurt ablakon és rápisálok geci. =|csak szépen, magyarosan. ígykellezt.
valamint kibaszottulelegemvan azokbol akiknek nincs saját stílusuk és másoktol "csipegetik" össze. ezazami baszottul feltud idegesíteni. mertamikor leírok valamit, és szinte u. azt meglátom csak más szavakkal, akkorazértmár nekem is betelik aza buzi pohár. perszeez nálam minennapos, szinte állandóan "televan". okéerröl egyenlöre ennyit.
valamint... a suli egyre unalmasabb, és nincs kedvem tanulni, és nemis fogok. pont. eza 8 év kicsit sokvolt már nekem. aligvárom a nyarat. decsaka szünet miatt, mivel megint rohadtmeleglesz ésénazt nembírom. fája fejem h kimegyek a napra, akár 5 percre is, kiég a retinám, ésmielött vki hüjéneknézne, az összes napszemüvegtöl és sapkátol fáj a fejem. valamint hüjén állnak, de az mellékes. rühellem mikor 35 fok van, majd megsülsz, izzadsz mintegy ló, és nemtudsz mit kezdeni magaddal.
a ballagási nyakkendönk pedig undorító rózsaszínlesz, hogy rohadnameg az egész osztáj. még a fiúk is arra szavaztak. vanegyojan sanda gyanúm, h van bennük egykis "homár" hajlam. oO rádásul évszám lesz ráírva, kb ugy fog kinézni, mintha a nyakadba akasztanád a sírköved. =| oO csodaszéép. *-* ._. aligvárommár, tényleg. ._.
és legyen szombat. bár... nemtom h mijen lesz. =| de szugerálok hjólegyen.
naennyi.
pacsii.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat