Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lexa_24 naplója


Mr. Cascade [69898 AL], gazdája Lexa_24
09.02-Titokzatos nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69898
09.02-Titokzatos nap

Most reggel 7:01 van, szerencsére az első órám elmarad, így csak 8ra beszéltük mag a találkát az osztálytársaimmal. Ma nap folyamán ez az elmaradt órámon kívül még lesz 7 teljes tanórám, és már kicsit most rosszul vagyok tőle....de hát muszáj visszaszokni a régi kerékvágásba :D :-S Van egy tanár, aki csak most jött, így nem tudjuk, konkrétan, hogy ki ő, így maradt nekünk a "Titokzatos B. E." Amúgy félünk is tőle, nem tudjuk, mire számíthatunk, meg egyátalán mit fog tanítani, mert az osztályfőnök nem tudta megmondani.
Úgy látszik, az elkövetkezendő napjaim fejfájással, és álmossággal fognak telni, sosem tudom magam igazán kialudni :-S. De majd visszazökkenek a korai kelésbe is. Még este vagy délután fogok ide írni, de lehet este lesz belőle tényleg, mert még edzésre is megyek ma.
Most gondolkozom rajta milyen linket másoljak be ide...hm, találtam is egy jót :)))

http://www.youtube.com/watch?v=5KkWGy7W3_o&feature=fvst

Hallgassátok sok szeretettel!!

Üdvözletem és Minden Jót Mindenkinek erre a napra!! :)
______________________________________________

Nos, mint kiderült számomra, ide csak egy nap, egy bejegyzést lehet írni, így most kénytelen vagyok erre a megoldásra szorulni.
A mai nap titokzatos személyét nem sikerült megismernünk, mert családi okok miatt ma nem tudott megjelenni az iskolában (elmaradt a 8-ból 2 óránk :D ). Viszont már tudja mindenki, hogy B.E.= Balla Erzsébet. XD 6 órára megyek edzeni, remélem túlélem, mert most volt vagy másfél hetes kihagyásom, és teljesen kiestem belőle :-S. Jah, és nagyon álmos vagyok....nagyon nagyon nagyon!! :'(

Viszlát holnapig!! Üdvözletem Nektek! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat