Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Moon naplója


Bucikácska91 [204319 AL], gazdája Moon
2009-10-04(Vasárnap)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204319
2009-10-04(Vasárnap)

Igen,és megint egy vasárnap...hát miért is ne,hiszen imádom...:S
A héten nem voltam iskolában mert betegecske voltam...és hát itthon pihentem...na jó azért hétfön végig takaritottam a lakást,hogy örömöt szerezzek vele édes anyukámnak:)Hát sikerült is! Aztán meg punnyadás volt...Brigi hozogatta föl a füzetet nap mint nap,én meg másnap délelött másolgattam..Tuti volt.
a hétvége is eljött a péntek...Peti 7 körül ért haza..és újságolta hogy a Sanyiék kérdezték tőlle,hogy megyünk e holnap(azaz szombaton hozzájuk) Hát neki eszébe jutott h szülinap miatt...de okosan azt válaszolta,hogy basszus dolgozom""" Tényleg dolgozott,de már 10 körül itthon is volt...és azzal ált elő ,hogy mégis megyünk a sanyiékhoz.Végül,röviden annyit rólla,hogy nem bántam meg,bár elötte kicsit idegbeteg voltam:D mert hát nem is tudom mikor voltunk ott utoljára,és tartottam tőlle hogy fölhuznak majd az efféle piszkálodásukkal,de szerencsére nem így történt.Meglehetősen jól éreztem magam,ittam is egy kis pálinkát meg unikum nextet(melyről jó véleménnyel vagyok MÁR) mert eddig nem kóstoltam a sima unicumból kifolyólag.az elég szar.SŐT. De ennek olyan íze volt mint a JÉGERXDnek...Nahát a Sannyin mellesleg olyanokat,röhötem...aranyos volt..jól berugott és ilyenkor a legjobb valamit megmagyarázni a másiknak..amilyen röhögő görcsöt kaptam..már kínos volt hogy a nagy csöndben,míg Sándor magyarázta hogy a kannibálok miért esznek emberhúst,azalatt én öklendezek és probálom visszafolytani a röhögésemet...hát szuper volt...Probáltam nem oda figyelni hogy mit gagyog..de nem sikerült:)És azon csodálkozok hogy a többiek hogy tudtam olyan komoly pofával végig hallgatni a kannibálokról szóló dokumentumot..de kész:D:D VILÁGI ÜRGE..(na jó most már nem is utálom őket annyira:P:P:)Szegény Peti nem ihatott alkoholt,de hát ez van.Ő Ma is ment dolgozni,Norbihoz,valami falat bontani...de nem éppen szépen váltunk el reggel.olyan erőszakos.vagyis nem,de mégis.meg,nem ÚGY,de mégis úgy.SZal zavaros egy kicsit...meg én is az vagyok ez miatt...zavarosak a gondolataim.NEM TUDOM!Már erről is beszéltünk azt hiszem...de úgy látom az állati ösztön az valahogy jobban eluralkodik a férfiakon.SAJNOS.Azt kell hogy mondjam,hogy túlságosan is sokat veszekszünk..mostanában egyre többet...nem tudom hova fogunk kilyukadni,bár eddig mindig megoldottuk..meg ezután is meg fogjuk csak a kérdés,hogy meddig? és milyen áron..? Mert nem mindegy.
15:10 van..és még nincs itthon..DE SIET! Címszóval ment el,és még nem is csörgött, semmi.AGGÓDOK:de nem azért,hanem azért...na ezt jól megaszontam....
de szarok a világra már nagy ívben.! A suli is kalap szar...egy csomó TZ..meg hasonló...mindennap 7 óra..beszarok...hogy mi a lófasznak kell ezt,meg azt tanulni arra szerintem senki nem tud épkézláb magyarázatot adni...JA DE!!!!!! a Matek tanárunk:-Mert ezt kérdezik majd az érettségin...ÉS ISMÉT KÖSZÖNJÜK EZT A KIELÉGÍTETT VÁLASZT......éppen ezért fosok az egészre........mert kurvára föl tudja baszni az agyamat a szájba vágott történelemtől kezdve az irodalomig...HOGY MI A SZARNAK TANULJUK...mikor semmit nem fogunk vele kezdeni..!!! És sose fogok belenyugodni..legalább is addig amig lenem teszem az érettségit...már ha leteszem,vagyis LE-E TUDOm tenni..de én azért bízok ebben.Na mindegy meg volt a mai napi felhuzásom is...miért ne...és ez megy minden nap amúgy,szal tök jó nekem.!!!! Meg ez az állandó fejfájás is kurvára jól esik...AHHHH ELEGM VAN. Pedig most holt nyugodtanülök itt a gép előtt,de mégis BELÜL TOMBOLOK...de olyan szinten
Ma is ,tök jó programmal szórakoztattam magam..Balázs showt néztem..ja....:D meg délelőtt megint másoltam,8 oldal TÖRIT,..megint ismétlem a SEMMIÉRT...meg irodalom meg közgáz..BLABLABLA....
Szerintem az én nézeteim is pozitiv mértékkben változnának,ha csak ezen kéne hogy felhuzzam magam...de nem...nap mint nap....hú ez a felső jó áll ehez..meg a stb dolgok..mert a legtöbb ember nem azt veszi meg magának amit szeretne,hanem AMIT TUD...ÉN nem milliomos szeretnék lenni,csak néha úgy elmenni vásárolni hogy ne az árakat nézzem..
jaj igen sokan megjátszák magukat medig ökse MULTIK...de hát van aki ezt válallja valaki meg játsza a MISSZT MEG A MISZTER..hát elmehetnek a picsába..ENNYI A VÉLEMYÉNEM RÓLLUK.
Most is fáj a fejem.mondjuk nem csodálom...(tegnap) ennyi:D
Már az idő is kezd Ősziesedni...a nap az süt..de nincs már olyan jó idő..fúj nagyon a szél...
Olyan jó volt ez az egy hét itthon..érdekes módon nem idegeskedtem annyit...hát ennyi..majd többször leszek beteg....vagy... kikészülök..e közül lehet választani. Asszem nem is kérdés hogy melyik a jobb,de nem is ragozom tovább.Peti se tud megérteni ilyen téren,de én őt is megértem,mert én már csak ilyen vagyok.
fél 4 van...nem tudom mit csináljak..semmi jó nincs a Tv-be se...azt is fizetjük az állandóan ismétlödő adások miatt...hát miért ne????? Már a netnek se látom sok értelmét....
amugy lehet,hogy péntekenként fogunk járni kosárra,megint ..ide a volt sulinkba. Csak Gyuribát kéne befüzni...tök jó lenne!
na szerintem megyek ledöglök..és töprengek hogy milyen "SZAR" az élet,ami amugy szinte mindennap megfordul a fejemben:) DE HÁT ILYEN AZ ÉLET:.....Ajándék? az élet? tényleg..akkor valaki igazán elárulhatná hogy mégis mitől ajándék????Azért mert az ember gürizik azért a kevéske kis pénzért,és abból a kevésből is nem azt veszi amire szükség lenne..hanem a fizetni a mocskos szarházi államnak a csomó csekket...de az még haggyán..minden adóztatni kell ,hát ez a legegyszerübb megoldás a válságra..amit igazán csak a magunk fajta érez meg igazán..na mindegy elég volt mára.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pá napló!!!! Örülök h megint elsirhattam a bánatomat......LOL!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat