Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Moon naplója


Bucikácska91 [204319 AL], gazdája Moon
2011-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204319
2011-06-08

Hi.
11:44
hétfővel elkezdtem tanulni a nyelvtan tételeket..áá valami kínszenvedés...:S:/:/:/...-.-nem bírom már, kérlek legyen már végeeee:'(:'(:'(:'(

hm..ma reggel 31kg 30dk voltam..vagyis elötte 61 pontosan ittam két korty vizet amivel bevettem a gyógyszert és máris 30dkgmal nehezebb lettem.
Megmérem magam most is.
11:46 - egy egész és egy fél kenőmájas szendvics után paradicsom és hagyma után:D
-61kg 60dkg -.-:D

Ömm..lesz itt olyan botrány..már előre látom. Ma jött anyának a közjegyzőtől levele..nem értettük, h miért kitől mitől...hova:D na szal elolvastuk. Balázs Klára hagyatéki levele...miszerint a 15 milkóra felbecsült ház örököse Elszaszer Szilvia és Balázs László- DE, mivel nem volt név szerinti hagyaték ráíratva egyik félre sem ..így Balázs Sára Klári néni tesója által, azaz anyu anyukája oldalán édesanyámnak is JOGA van fellebbezni,miszerint ő is kaphatna az örökséből.. +mellette vagy 4 KUNÁGOTAI EMBER(Balázs Tibor,Zoltán XYZ...)..BRAVó...ááá előre látom k.anyum arcát ha ezt megtudja...úúúúúúúúú..ez nem fog jól ki sűlni..!
Ahogy anyut ismerem ő nem fog fellebbezni -.- pedig ránk férne egy kis zsé ,mert a tetőt is meg kell csinálni + Balcsira akarunk menni:D :/:/:/ ^^ hát ez nem hiányzott...olyan balhé lesz belőle...(Fecó...á nem akarom ezt....:( )
11:59- Írás nyelvtant tanulni :'(:'( :@
Pá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat