Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Peti naplója


[: green. [57413 AL], gazdája Peti
oO.o_Oo.O_o.o

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57413
oO.o_Oo.O_o.o

készült: 2o1o. jan. 2o. 2o:11

jóestét.xd
gondoltam írok a naplómba, mert kicsit ide tudtam jönni xd
tegnap óta fáj a hasam..oO TT bár most annyira nem. ha reggel is fájni fog akk sztem elmegyünk orvoshoz Oo és akkor nem kell mennem suliba. *-* de sztem már nem fog fájni..oO am tegnap meg ma voltunk gyárlátogatáson és csak az első három óra volt megtartva mindkét nap xd ma tesin egész végig csak kidobósoztunk xd *-* tökjó volt, mindig bekerültem az utolsó tízbe minimum ˘˘ nemtom még mit írjak oO most néztem meg a p-monsters-t xd látom arni velem meg dzsível akar lenni. O_O há pfujj xdd mit képzel? ˘-˘ ő brúnhoz meg kacorhoz illik. hozzám semmiképp xd meg dzsíhez se. oO xd most mentem kicsit.

vok. holnap 5 óránk lesz és gyalog jövünk haza TT ma nem is beszéltem dzsíékkel. tegnap se. Oo meg rájcsuval se. oo mi lesz így velem? O__O gyertek már. xd bár kacor beszélt brúnnal Oo am sztem openingnek jobb lenne a 9-es full opening zenéje, de brún már elkezdte a másikat, na de nembaj, sztem az is jó lesz, csakhát kicsit hosszú. oO" am rájcsu ha olvasod a naplómat most akkor lécci küld el annak a vulpixos résznek a letöltő linkjét ^^" várj, megkeresem hogy mi a résznek a címe ˘˘"
427 - May's Egg-Cellent Adventure!
na ez az.xd most lusta vok levelet írni neked xd
am még el se mondtam kacornak hogy mit álmodtam még múlthéten. mert ő is benne volt xd elmesélem, de már nem emlékszek belőle sokra oO"
vmi tábor szerűségbe voltunk, ott volt kacor is, napszemüvegben xdd aztán kimentünk és a táj olyan volt mint az avatarban (a filmben), és 5. generácios pokék voltak ott xd de nem azok csak úgy gondoltam el hogy azok, nemtom mér xd ott volt egy ilyen kétlábú dodou magasságú madárpokémon és ilyen szippantós csőre vagy milyen vót oO xddd "jövőd fényesen... mióta rájöttél... csak barátok közt váár... xd" " most ment a főcímdala. lassan megyek sztem. am csak annyi volt az álmom Oo xd na de meek. megnézem írtak-e a többiek a naplójukba. bb. ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat