Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Peti naplója


[: green. [57413 AL], gazdája Peti
szépjóvidám reggelt.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57413
szépjóvidám reggelt.

egyre jobb címek, mi? :) xdd na de mind1 is a cím O: 8:12 van, azonkívül szombat, azaz hétvége *-* anyu már készülődik, mert megy dolgozni. és így egyedül leszünk itthon *-* mármint itt fent xd most szól a hifi, neo fm megy rajta :O és most megy a... hush hush xdd

tegnap beleolvasgattam a mondóba. a halloweeni résznél azt is leírják hogy kell töklámpást csinálni "xd van olyan aki nem tudja? xdd mi is fogunk majd faragni *-* asszem. legalábbis minden évben szoktunk O: most vmi nagyonjót akarok csinálni o:

ohh, vége a hush hush-nak. most vki beszél, nem nagyon értem mit mond. :) anyu mingy megy. meg énis, csak én enni xdd na most elmentem, sztem ma még fogok írni. böbö.O:

heló ismét. már 8:58 van. megnéztem az 5. pokérészt youtube-on. pokabu tökmenő O: meg hiyappu is. meg utána mijumaru tök aranyos xdd de am most ez lesz az opening? oo sztem most majd a köviben lesz másik, mert már van dento, és így dentoval már ending is lett, ami tökjó. pokabu dudán játszik, tsutarja furulyázik, mijumaru trombitál, pikachu pedig dobol xd na de megyek reggelizni, majd jövök O:

na ismét itt vagyok.xd 10:56 van. most volt új rész szoniban. legalábbis számomra új rész, de sztem amúgyis az O:

most épp zenét hallgatok. camp rock 2-ből azt a dalt amikor a záróbulin énekelnek a sztár táborosok xd abban van egy tökjó mozdulatuk O: ja meg ma volt a phineas és ferbből a hosszú rész *-* tökjó volt xd na vége a számnak. most pedig hallgatok.. nem mást mint... egy kis grenmát, azt mostanában nem hallgattam.xd pill, elmentem.

vok. na most kinyitom vhol a mondót és leírom hogy hol nyitottam ki.xd *dobpergés* bal oldalt mangaka. vmi mangák, és itt van egy bizonos Yuki Kaori :OOO jobb oldalt meg negyed oldalt elfoglal egy cím: Lolik szeretni epres mályvacukor "xdd és ott van mellette két lány. ez is egy manga. na kinyitom máshol. *dobpergés megint* áháá O: fanartok xd itt van egy L rajz, meg még pár. jobb oldalt pedig hirdetés szerűség. lehet rendelni mangákat. meg lesz vmi animekarácsony amire ha vki elvisz nemtommilyen mondót az kaphat kulcstartót, mobildíszt, meg ilyeneket. itt az egyik kulcstartó sasuke-s O: akarok énis ilyeneket o__o

na most majd megyek rajzolni, mert ráj megígértetett velem vmit.xd és azt meg akarom rajzolni. úgyhogy sziasztok, majd még jövök.

ismét itt vagyok. már 15:25 van és unatkozok. galadrielék sehol. ráj sehol. unalom uralkodik mindenütt :O de legalább megrajzoltam, amit kért ráj. majd felrakom devire xd

most meséli miharu, hogy mi volt a gólyaavatós feladata. elég enyhe, remélem énse kapok ennél rosszabbat :) felőlem lehet bármi, csak ne ilyen táncolós, éneklős szarság o_o

most nézem ttk-s barbi volt tegnap megasztáron és csomó mindenkivel lefotóztatta magát xdd na de most elmentem. (megint xd)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat