Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sora naplója


..Sora [125743 AL], gazdája Sora
.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125743
.

Titokzatosan sütött le a hold a kis város utcáira. Rövid farmerszoknyából kivillanó combom s hosszúujjú pólómból előbukkanó fél vállam szinte világított a félhomályban. A főtéren csak néhány fiatal lézengett: páran az utcai lámpák halvány fényében beszélgettek, egyesek pedig részegen fetrengtek a rideg betonon.
Oldalra néztem. Ő nagy, zöld szemeivel szórakozottan nézelődött, ám mikor észrevette, hogy figyelem, ő is rám nézett, s kivillantotta félelmetesen fehér fogsorát. Gyönyörű volt, s mellette én is gyönyörűnek éreztem magam.
Tudtam, hogy az utcában mindenki ránk szegezi tekintetét. Megálltunk, s összevigyorogtunk. Eltűrte hosszú, fekete hajam a szememből, majd két keze közé fogta arcomat, s megcsókolt, amitől én persze rögtön megfeledkeztem minden másról. Átöleltem a csipőjét, s éreztem, ahogy keze egyre lejjebb csúszik, ám ekkor megszakadt az álom.
Valami elsodorta mellőlem. Oldalra néztem: a földön fetrengett vérző mellkasát szorongatva, előtte pedig egy csapat vadász állt.
-Fuss! - a szeméből sem félelmet, sem ijedtséget nem olvastam ki, csak féltést és könyörgést.
De én nem bírtam megmozdulni, még akor sem, mikor az egyik vadász engem vett célba. Ám az utolsó pillanatban egy erős kéz rántott hátra, a különleges lövedék pedig a falba csapódott. Most egy másik kéz kezdett el rángatni, ám mire észbekaptam, sikoltozni kezdtem:
-Nem! Meg kell mentenünk!
Ám a kéz csak hurcolt tovább. Már nem láttam és nem hallottam semmi mást, csak az Ő fájdalmas ordításait, és azt, ahogy behurcolják egy autóba. Tekintetünk egy pillanatra találkozott, majd bevágódott az ajtó, engem pedig három vámpír hurcolt magával.
Titokzatosan sütött le a hold a kis város utcáira.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat