Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sora naplója


..Sora [125743 AL], gazdája Sora
Én és a szerepjáték.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125743
Én és a szerepjáték.

Azthiszem jobb, hogyha írásba foglalom a szerepjátékkal kapcsolatos elveimet, úgyhogy mielőtt szerepezni kezdesz velem, jó, ha ezt elolvasod.

1. Ami a legtöbb szerepjáték szobában folyik itt, a tc-n, az NEM szerepjáték. Pl.: X ül a padon. Y leül mellé. X: Heló. Y: Szia, mit csinálsz? X: Rajzolok Y: Az jó

2. Tényleg nagyon sokféle szmájli létezik, meg tök cukik meg minden, de szerepjáték közben jobban néz ki, ha inkább leírod, miylen képet vág a karaktered.

3. Szép és jó, ha egy karakter iskolába jár, minden rendben van a családjával, gazdagok és hepidéj, de így mégis miről lehet szerepezni?

4. Kinyírni más karakterét nem fair. Nagyon nem.

5. Halhatatlan karakter? Ne röhögtess, ilyen nem létezik. Mindenkit ki lehet nyírni valahogy, még az istenségeket is, nameg elég nagy szemétség mások felé, ha te boldogan kinyírsz mindenkit, de hozzád meg senki nemérhet, nem gondolod?

6. Az user nem egyenlő a karakterrel.


Bocsi, tényleg nem akartam senkit megbántani, éppen ezért, ha nem tetszik amit itt leírtam, nyugodtan írj panaszlevelet, privizz rám a cseten vagy amit akarsz, lehet, hogy meg tudsz győzni egyik-másik pont helytelenségéről.
Azért köszi, hogy elolvastad (=



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat