Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsozso naplója


Özil [237021 AL], gazdája zsozso
2010-06-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237021
2010-06-24

Bombagóllal jutottak tovább a németek

Németország együttese lesz majd Anglia ellenfele a vb-nyolcaddöntőben, miután egy Özil-bombagóllal legyőzte Ghánát 1-0-ra a D-csoport záró fordulójában.
Hullámvasútként telt el az első félidő, hisz hol az egyik, hol a másik csapat hozta a frászt az ellenfél védelmére, különösen Özil, illetve Ayew járt közel a gólhoz, előbbi lövésénél Kingson volt a helyén, a ghánai meg túlcselezte a ziccerét. A németek ugyan mezőnyfölényben futballoztak, de nem tudtak fölékerekedni az afrikaiaknak.

Sőt, a fordulás után Asamoah hatalmas helyzetbe került, de Neuer eszén nem tudott túljárni, így nem kellett Joachim Löw csapatának hátrányból felállnia. Inkább előnyt építettek! A 70. percben Özil unta meg a társak kissé sematikus játékát és hatalmas gólt rúgott 20 méterről!

Ez a találat eldöntötte a találkozót, és az afrikaiak alighanem értesültek arról, hogy Szerbia vesztésre áll, így nem is hajtottak már azért, hogy Angliával játszhassanak. Ezért aztán a D-csoport győztesére, azaz Németországra vár, hogy megütközzön az ősi riválissal!

Ghána – Németország 0-1 (Özil 70.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat