Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

minnie. naplója


sárgarépa. [38859 AL], gazdája minnie.
hát ez. igaz.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/38859
hát ez. igaz.

"Talán kezdjük ott, hogy felőlem lehetsz, herceg, hercegnő, plázap*csa, rocker, rapper (...) felőlem még szuperhős is nekem akkor is csak egy ember avagy élőlény vagy ezen a világon.
Elkezdheted sorolni hány pasival mentél már szobára, milyen a magánéleted, ki szeret és ki nem, milyen márkájú cipőt hordassz avagy milyet nem, akkor is. Összejöhetsz sztárokkal, lehetsz divatlap vagy tiniújság címlapján az sem fog érdekelni. Most mondhatod, hogy bunkó vagyok, talán igazad van talán nem. Gondolhatod nyugodtan, sőt ki is mondhatod: "Ez mekkora k*rva." Nem bántasz meg vele, sőt büszke lehetsz magadra, hogy képes vagy következtetéseket levonni egy bemutatkozásból vagy egy kép alapján.
Nyugodtan tedd tönkre magad ahogy akarod. Lövess be 50 piercinget mert az az évszak divatja, tetováltasd tele magad minden sz*rral idős korodra te fogsz úgy kinézni ahogy. Beszéld ki a legjobb barátodat/barátnődet, tipord jól földbe a háta mögött, járasd le aztán tagadd le az egészet annyival, hogy "Én ilyet nem mondtam." vagy "Én ilyet nem csináltam."Nem engem járatsz le vele. Veszítsd el a szüzességed 13-14 évesen, mert attól fhú, de nagyon menő leszel. Váltogasd tizenévesen a pasijaidat hetente és mond: "Jajj, de szeretlek veled akarom leélni az életem" aztán másnap cseréld le ezzel az indokkal: "Szerintem ez a kapcsolat nem működne.." Vegyél magadhoz drogokat is ha lehet, hogy a szervezetedben minél nagyobb kárt tégy és elpatkolj, ha nem lenne elég a cigaretta.
Engem az, hogy te hogyan teszed tönkre magad rohadtul nem érdekel, viszont a közelembe se gyere hót részegen, úgy, hogy bűzlesz a piától és még a cigaretta is lóg a szádból, mert elküldelek a 'csába.
Legyél nyugodtan homokos vagy leszbikus és smárold le a veled azonos neműt a játszótéren vagy az utcán és röhögj egyet azon, hogy megszólnak érte, egyéni szoc.probléma.
Járj diszkóba minél fiatalabban, nehogy a szüleidre hallgass akik több tapasztalattal rendelkeznek nálad és tudják mi vár ott rád.
Ne tanulj, röhögd végig a tanórákat amíg iskolába jársz, aztán ha esetleg idősebb korodban észhez térsz fizess külön tanároknak vagy járj felnőtt iskolába. Ha még mindig nem jött meg az eszed, tedd nyugodtan tönkre magad teljesen az Elcoteqbe úgy is felvesznek vagy valamilyen hasonló színvonalú munkahelyre. Ha nem, akkor meg mehetsz a híd alá.
Ne zavarjon, hogy a látszat néha csal és mostanában egyre többször, menj el nyugodtan egy pasival aki azt mondja, hogy: "Azta, de szép vaaagy."
Ha hitben nőttél fel menj nyugodtan miniszoknyában, kifestve, necckesztyűvel templomba vagy szent helyre és beszéld meg a barátnőiddel, hogy milyen menő vagy.
Ha jók a családi körülményeid egyértelmű, hogy rosszá akarod tenni őket, szóval kapaszkodj bele a legapróbb sérelembe ami a hétköznapjaidban ér és vonulj a sarokba sírni vagy vagdosd az ereidet és mond, hogy "Emo vagyok". Kapni fogsz még az élettől nagyobb pofonokat is akkor, hogy fogsz talpra állni?

Folytassam?
Ha épp ezt teszed jó úton haladsz a halál felé..."

by Varga Viktória



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat