Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

minnie. naplója


sárgarépa. [38859 AL], gazdája minnie.
valami "értelmes"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/38859
valami "értelmes"

Eljött a pillanat, amikor valami 'értelmes' is kerül ebbe a naplóba. Gondolok itt arra, hogy nem csak bemásolt idiótaságok, amiket megörökítünk az utókor számára, hanem valami, amit magamtól írok, amit épp gondolok, érzek.
Szóval akkor most meg kéne fogalmazni és leírni. Ilyenkor rájövök, mennyire nem vagyok a szavak embere, de nincs is baj ezzel mert mint tudjuk, a raffaello többet mond minden szónál. :)
Okééé, nem húzom tovább. Közben a felét elfelejtettem, de majd eszembe jut ha elkezdem írni, ugye? Így szokott lenni, most sem lesz másképp.
Szóval sokszor elgondolkodom, mi lett volna ha most nem itt ülnék és nem ezt írnám. Ha nem regisztráltam volna erre az oldalra, ha nem kezdek el cseten beszélgetni másokkal, mennyiben lenne más az életem. Tudom, hogy hülyeség ilyenen gondolkodni, hiszen megváltoztatni ezt már nem tudom, talán nem is akarom, de azért néha akkor is belegondolok, mi lenne ha..
Már 3 és fél éve vagyok itt, kisebb-nagyobb megszakításokkal, rengeteg embert 'ismertem meg' cseten. Sokukkal találkoztam is, akad olyan, akivel bár ne találkoztam volna, és olyan is akivel bár többet találkozhatnék. Történtek dolgok, amiket legszívesebben elfelejtenék, olyankor ezt az egészet legszívesebben kitörölném az életemből. Mennyi fájdalmas emléktől megszabadulnék, milyen csábító. Viszont annyi minden jó dolog történt, hogy sajnálnám itt hagyni az egészet a francba és új életet kezdeni.
Most épp a kettő közötti állapotban vagyok, igazából annyira nem érdekel az egész, hogy bár itt vagyok és írom ezt és cseten is fent vagyok, de minek. Ha nem lennék, akkor is menne az élet tovább, nem hiányolna senki, ahogy most sem. DE akadnak olyanok, akik nekem hiányoznának, akik miatt feljövök és itt vagyok, és jobb kedvem lesz tőlük. Néha megesik, hogy megbántanak és olyankor már végképp nem látom értelmét teveclubos pályafutásomnak. Engem nem nehéz megbántani, ahhoz túl sértődékeny vagyok, és túl sokszor csalódtam. Szóval, most újra átgondolva... minek vagyok én itt? Ha eltűnnék, kezdetben talán hiányolnának, de minden csoda 3 napig tart.
Na mindegy nem fárasztalak tovább kedves olvasó. Befejeztem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat