Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


töpörödötttörpördög [30620 AL], gazdája Vica
2010-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/30620
2010-09-08

Hát emberek megy az élet. Mert mindegy hogy hány darabra törték a szívedet, a világ nem áll meg, hogy megvárja amíg összeragasztod.
Ma érdekes napom volt,,, azt hiszem elmesélem.
Reggel felszálltam békében a 82-es trolibuszra, majd a Komócsy utcánál rá kellett döbbennem, hogy miközben zenét hallgatok, mindenki leszállt a troliról. Úgyhogy mentem utánuk. És egyik troli sem ment tovább, állt egy csomó. Úgyhogy mivel nem tudtam mit csináljak ,követtem az embereket akik előttem mentek, mert tudtam róluk hogy a 7es buszra szállnak fel, mert minden reggel látom őket , és az egyik régi tanárom gyerekei én meg sosem köszönök nekik. Úgyhogy elgyalogoltam utánuk menve a Bosnyák térre, ami tényleg csodálatos volt. És felszálltam a buszra. Fannival találkoztam a Róna utcánál, mint minden reggel persze előtte ő is aggódott mert mondta hogy egész reggel egy darab trolibuszt sem látott. Aztán majdnem elkéstünk magyarról de Sasvári tanárnő utánunk jött csak a lépcsőn.
Éneken meg már majdnem úgy volt, hogy nem jön be az a rohadt új tanár, akit Kovács Áron helyett kaptunk hogy rohadna el az a nő hogy utáljuk. De mégis bejött. És elcseszte a reggelünket. Utána végigültük az angolt meg a matekot és a tesit azt nem ültük végig, na mindegy. és aztán hát úgyvolthogy afannival elmentünk múzeumkertbe az viccees volt khmkhm nem is azért mentünk mert mokus is arra jön.... aztán jötttek az ások de without mokus és így elkezdték mikor elmentek mellettünk hogy csak nem a mokusra vártok?? ami vicces volt mondtuk hogy persze nyilvánvalóan rá várunk aztán elmentek mi meg röhögtünk hogy valójában arra várunk aztán elmeséltem azt az álmomat amiben két kisgyerek voltam és aztán ötös busszal elmentem a pasaréti térre és aztán elmentünk apámék új lakásába és urána ide. Mert most apukám munkahelyén vagyok. És zsiráf.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat