Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

szita naplója


Kötőtű [333846 AL], gazdája szita
megint két szélsőség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/333846
megint két szélsőség

egyrészt meg akarok felelni valamilyen szinten G-nek, ami abból a szempontból egészen nevetséges, hogy ha minden úgy van, mint eddig, akkor márciusig nem is látom. nem tudom, hogyan sikerült, de hülye helyzet. és igazából sok tekintetben ismerős játszma. mert bizonyos időközönkét kell keresnem egy embert, akiért biztonságosan lehetek oda. mondjuk ő sunyi módon lopta belém magát. és igazából semmit nem tudok róla.

másrészt ott a tegnap este, amikor kiderülnek dolgok, és annyira egyértelművé vált, hogy milyen sokfélék vagyunk. persze ettől P. még nem hisz nekem, vagy ha hisz, nem érti. hát, én lenni terminátor. vagy a szokásos jégkirálynő.
a bizonyítási vágyam, az igazam megvédése, megint a józanságomon taposott fel. bár, az is bennem volt, hogy inkább ezen rágódjon, mint azon, amin előtte.

és valahogy úgy érzem, ez a két dolog valahol nem fedi egymást. mert az egyiknél nem tudom elképzelni, hogy a vigyorogva beszélésen, egymás iránti telhetetlen, mégis visszafogott kíváncsiságon túl bármi is lehetne (igazából eszembe sem jutott, míg nem lettek konkrétabbak a szavai), a másiknál pedig lehetne bármi, de semmi többet nem jelentene, mint eddig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat