Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

szita naplója


Kötőtű [333846 AL], gazdája szita
2011-05-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/333846
2011-05-04

a pechsorozat ellenére alakulnak jól is dolgok. folyamatosan elesem a jólfizető megbízásoktól, amik egyébként is jók, és imádom őket csinálni, mert akkorra hívnak, mikor nekem megmásíthatatlan programom van. nem mondhatok le előadást, és az orvostól sem maradhatok el. utóbbi amúgy is kérdéses, hogy maghagyja-e a fejem vagy sem, mert beszedem a dupla adag gyógyszerem, ami nélkül konkrétan életképtelen vagyok, de ő arra még nem bólintott rá, amíg nincs meg a lelet. mintha nem lenne erre elég az, ami még látszik belőlem. és sosem gondoltam, utálom, hogy eljutottam erre a pontra.dupla....
de hívnak, megyünk, ez jó. a tervekkel Dunát lehetne rekeszteni, és ez ragadós. as végre Juca sem kezte el a szokásos hisztijét, mikor mondtam, elmegyek. megértette, hogy nem örökre nem, kivándorlok, csak jövök-megyek, mint mindig. és az biztos, hogy visszajövök. és nem akarom évek múlva , hogy őket hibáztassam, amiért nem futottam meg saját köreimet. nekik is jobb, ha friss vagyok, kellenek nekem a szünetek. bármennyire is imádom őket, kell ez.

a nagy dolgok máshogy haladnak, de a kicsik a helyükön. tegnap is csomót beszélgettünk a konyhában, és jó irányt vett. hárman nagyon ütősek vagyunk együtt. tök jó múzsa vagyok(:



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat