Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Norbert naplója


Norbus [82561 AL], gazdája Norbert
Talán könnyebb (2011-01-06)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82561
Talán könnyebb (2011-01-06)

Talán -most már úgy érzem- könnyebb, mint Szilveszter környékén éreztem. Persze jó lenne, ha megint együtt lehetnénk, de most azért-ahogy felszállt a rózsaszín köd- nem csak magamat látom hibásnak. Remélem mindketten megtaláljuk a boldogságot, ki-ki a maga útján.

Nagyot csalódtam ami VV Ildikót illeti. Sajnálom őt, de azért az meg kell hagyni, hogy nem csak azért nem tud a többiek közé beilleszkedni, mert később került be, hanem azért is mert elég szürkének és unalmasnak tűnik.
Lehetett tudni, hogy nagy esélye van, hogy megjelöljék, és ez be is következett. Élvégre Ő a leggyengébb köztük, és ezért nem is igazán tartom a mostani kiválasztást annyira felfokozottnak, mint az eddigieket.
Viszont Ildikó választása már nem lesz olyan egyszerű, valószínűleg esélye sincs visszakerülni a villába, de választani kell magának egy párbajtársat. Hogy ki legyen? Nah, ez egy jó kérdés! Úgy veszem észre, hogy még Ő sem tudja.
Hogy Stoll Buciról is szóljak egy pár szót. Számomra elég tanárembernek tűnik, a tanárokat sohasem zártam a szívembe, de amilyen következetesnek tűnik a lakókkal az már kicsit groteszk. Bár csak akkor lett volna ilyen erős és határozott mikor beült az autójába alkoholosan és drogosan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat