Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Watashi wa Enma Ai naplója


Aichan [202756 AL], gazdája Watashi wa Enma Ai
Régi AL

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202756
Régi AL

Refresh: 2008 06 25

Üdv! Most éppenséggel olyan hajnali egy körül van az idő... Ugye milyen jó? x) Nos lehet, hogy nem irok nagy regényt ide, de azért megpróbálok...


Magamról: Hááát... Tudok kedves lenni, ha nem idegesítesz halálra, nem szekálsz, nem kínzol mindenféle baromsággal... Egy lakótelepen élek (meg a Pokolban is,csak úgy mellesleg xP ) ami ócska kissé,de nem öreg, graffitis, szétvert padok vannak itt-ott...Szeretem továbbá azt az öreg,szétvert,a plafonját leszaggatott öreg liftet,amit már csak az oldalába nyomott rágógumik tartanak össze,és olyan kedves firkák diszitik... xD Szeretem nyáron éjféltájban az erkélyről az eget bámulni,mert tök szép,olyankor minden csendes,a csillagok szépek,meg a Hold is,és csak néha-néha lehet hallani egy egy részeg hülyékből álló társaság orditását...Továbbá a kora hajnalt is szeretem,amikor a nap nem kelt még fel,csend van,az ég szürkéskék,a napsugarak pedig narancssárgák...Olyankor csend van,tiszta minden,csak az autók morajlását,a madarak énekét hallani...ezekért a pillanatokért érdemes élni...x)

Továbbá: Szeretek gyöngyözni,de igazán...Művészi fokon,nem csak megfogok egy halom vackot és felfűzöm,hanem megcsinálom a növényt,és összerakatom ragasztópisztollyal,mert más nem fogja össze...Mindenki azt mondja,neki ehhez nincs türelme...^^ Zeneileg egy nagy semmi vagyok,azt hallgatom,ami megy a rádióban,vagy tetszik,vagy nem...Nem tudok,nem tudok, nem tudok rajzolni! Ne is kényszeríts rá! Sajnálom! Gomenasai! Továbbá szeretek olvasni,van is kedvenc könyvem,amit nagyon-nagyon ajánlok mindenkinek!!!Majd irok ide belőle részletet,meg a címét meg az írót...Továbbá én is irok egy kis történet féleséget,ajánlom,h olvasd el,vagy viszlek Pokolra! XD

Kinézet...Háát...hátközépig ér a hajam,van frufrum... xD (ha nézed a Jigoku Shoujot,akk tudod,Enma Ai hogy néz ki,hát én is ugy xD)

Na,jön az idézet meg a könyv címe:

Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el...

"Szétnyitok egy csatot, és megkarcolom vele a bal csuklóm belső felét. Szánalmas. Ha az öngyilkossági kísérlet segélykiálltás,akkor ez vajon micsoda? Segélypityergés? Segélynyöszörgés? Vékony csíkokat húzok,egyiket a másik után, amíg egyszer csak nem fáj már. Olyan a karom,mint egy rózsabokorral birkóztam volna..."

A történet érdekes,humoros,szomorkás...Ez az idézet illik hozzám leginkább..Boccs..

Amugy írói életemet itt, ezen a honlapom élem ki:

www.leho-zoltan.fw.hu

Van itt vers, a történetem (Jigoku Shoujo fanficc) meg amit akartok...Jó barátom a a honlap szerkesztő.

Írhatsz levelet is, ha kedved úgy tartja.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat