Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

olaa naplója


Ruka. [322757 AL], gazdája olaa
sevendipity.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/322757
sevendipity.

[Levéltöredékek]


Kedves Kazuhiro-san!

Életem legszebb pillanatait kaptam Öntől. Azt kívánom, bárcsak örökre Önnel lehetnék, de sajnos ez lehetetlen. Elönt a szomorúság, és a szívem szinte kettéhasad, ha csak belegondolok, hogy egyszer el kell válnunk. Azt szeretném kérni Öntől, ha egyszer eljő ez a kegyetlen időszak, a fókabőrt, melyet azon a helyen talált, semmiképp se mutassa meg nekem! Fájdalmas következményei lehetnek... mindkettőnk számára. Reménykedem abban, hogy ez az idő soha nem jön el, és együtt léphetünk az örök mező örökzöld gyepjére.

Szeretettel: Ruka

1684. június 5.

------------------------------------------------------------------------------


Kedves Akihiko-san!

Ha eljő az idő, mikor szíved már nem képes engem elfogadni, ha már úgy érzed nem bírod folytatni, kérlek, akkor se mutasd meg nekem a fókabőrt! Az mindenkinek fájdalmas lenne. Tudom, most még nem érted... De nem is baj. A lényeg az, hogy semmilyen körülmények között se mutasd meg nekem!

Szeretettel: Ruka

1734. november 24.

------------------------------------------------------------------------------


Kedves Fujikara-san!

Nagyon hálás vagyok azért, amit értem tettél. Szerencsés vagyok, hogy megismerhettelek. Örülök, hogy te találtad meg a fókabőrt, nem pedig más. Mivel Te tudod a titkomat, ezért úgy érzem, neked ezt is elmondhatom.
Évszázadonként találják meg a fókabőrömet, de rajtad kívül eddig csak 2 ember volt, akit meg is kedveltem... Viszont ők is beleestek abba a hibába, hogy megmutatták annak ellenére, hogy írtam nekik.
Te nagyon fontos vagy nekem, szóval ha egyszer te is úgy érzed, hogy szakítanod kell velem, kérlek, akkor se mutasd meg... Csak szóban fejezd ki fájdalmad, csalódottságodat, én pedig ígérem, elfogadom a döntésedet.

Szeretettlel: Ruka

1976. október 18.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat