Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

VIP naplója


DEXTER [1003 AL], gazdája VIP
2011-04-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1003
2011-04-10

2010 dec.

KUTYÁK ÉRTELMEZő SZÓTÁRA

Póráz: a szíjnak egy olyan fajtája, amelynek segítségével, ha a nyakörvedre kapcsolják, odavezeted a gazdit, ahova csak akarod.

Kutyaágy: bármilyen puha, tiszta felület, mint például a frissen húzott ágy a vendégszobában, vagy a minap tisztíttatott kanapé a nappaliban.

Nyáladzás: ez az a tevékenység, amelyet akkor mutatsz be, ha a gazdik esznek, és neked nem adnak. Helyesen véghez víve olyan közel kell ülni hozzájuk, amennyire csak lehet, szomorúan nézni, és hagyni, hogy a nyál a padlóra cseppenjen. A hatás fokozása érdekében még jobb, ha az ölükbe csöppen.

Szaglás: az a társadalmi szokás, amelyet mi kutyák üdvözléskor alkalmazunk. Helyezd az orrodat olyan közel, amennyire csak tudod a másik kutya hátsó végéhez, és szippants egy nagyot. Ezt a folyamatot ismételgesd, egészen addig, amíg a gazdi rád nem szól.

Kuka: ez egy olyan konténer, amit azért tesznek ki a szomszédok hetente egyszer, hogy a leleményességedet teszteljék. Ehhez a hátsó két lábadra kell állnod, és az orroddal megpróbálni fellökni a kuka tetejét. Ha elég ügyes vagy, akkor hozzájuthatsz vajcsomagoló papírhoz, amit széttépkedhetsz, marha csontokhoz és penészes kenyérdarabkákhoz.

Bicikli: kétkerekű edző gép, direkt a kutyáknak feltalálva, testük karbantartása érdekében. A maximális teljesítmény eléréséhez el kell bújnod egy bokor mögé, majd hirtelen, hangosan ugatva kirohanni, és a biciklis mellett futni egy pár métert; ezek után a biciklis kifarol, majd beesik a bokorba, te pedig büszkén távozhatsz.

Süketség: ez egy betegség, ami akkor támadja meg a kutyát, amikor a gazdája behívja, ámde Ő még kint szeretne maradni. tünetei: Üveges szemekkel a gazdira meredés, majd futás az ellenkező irányba, illetve lefekvés.

Villámlás: ez egy jel, amely azt jelzi, hogy hamarosan itt a világvége. Az emberek hihetetlenül nyugodtak maradnak villámlások idején, ezért feltétlenül szükséges figyelmeztetni őket a veszélyre. Ezt a legkönnyebben úgy érheted el, ha nekiállsz kontrolálatlanul remegni, zihálni, tágra nyitod a szemed, és a sarkuknál meghúzod magad.

Papírkosár: ez egy kutyajáték, tömve papírokkal, borítékokkal, és cukorkás csomagolókkal. Ha unatkoznál véletlenül, csak borítsd fel a kosarat, és szórjad szét a papírokat gondosan az egész házban, amíg a gazdád haza nem érkezik.

Kanapé: a kanapé olyan a kutyáknak, mint az embereknek a szalvéta. Etetés után igen udvarias dolog fel-le rohangálni a kanapé mellett, miközben a pofid mindkét oldalát tisztára törlöd.

Fürdés: az a procedúra, ami által az emberek összevizezik a padlót, a falakat, és saját magukat. Úgy tudsz segíteni nekik, ha élénken, és rendszeresen megrázod magad.

Nekidőlés: minden rendes kutya reakciója az 'ül' vezényszóra. Alkalmi ruhás viselet esetén 100%-osan teljesítik.

Felugrálás: a legjobb módja az emberek figyelmének felkeltésére, miközben teát, vagy kávét isznak.

Szeretet: erős vonzalom érzése, mely szabadon és mindenféle megkötés nélkül adható. Legkönnyebben farkad csóválásával tudod kimutatni. Ha szerencsés vagy, akkor egy ember szeretetét kapod cserébe.

Ló: besorolhatatlan állatfaj, ami elkövette azt a szemtelenséget, hogy magasabbra nőtt, mint Te. Az egész felépítése gnóm, fura szaga van, és érthetetlen testbeszéde, legjobb, ha messziről elkerülöd, vagy elkergeted.

Kesztyu: az emberi viselet azon darabja, mely arra van kitalálva, hogy kedvedre rágcsáld. A cél az, hogy leszereld a gazdi kezéről.

Pacsi: a figyelemfelkeltés egy formája, ha azt akarod, hogy előbb kapd meg a jutifalatot, vagy hogy megsimogassanak, vagy egyszerűen, hogy figyeljenek rád, csapj rá egyet a gazdi kezére - még inkább a lábára. Minél sárosabb a mancsod, annál hatásosabb.

Név: egy szó, amit az emberek összekapcsoltak veled. ok hívásként alkalmazzák, de csak akkor lényeges figyelned rá, ha ezzel egy időben hallod a tápos zacsi csörgését



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat