Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

×Efjúszíkéj× naplója


x DeadFaiRy x [301432 AL], gazdája ×Efjúszíkéj×
Jellemzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/301432
Jellemzés

Még régebben találtam ezt, egy horoszkóp jellemzése a Kosokról. Nos, a legjobb benne az, hogy szóról szóra igaz rám*. (további infó Velveten)

//*mmm Jellemzés... Az embereknek mindig kell egy biztos pont, hogy tudják, hogy kik is ők valójában. Van mibe kapaszkodni. De mellesleg az vagy, aki Te(saját magad) akarsz lenni, az vagy, akinek mondod magad, és az akiről Te elhiszed, hogy az vagy, esetleg azzá válsz/szeretnél válni. Ez akár pozitív vagy negatív.//

A kos jelleme:
A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.

Ennyi ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat