Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Albert naplója


humor1 [293841 AL], gazdája Albert
2011-11-17 (másodig fejezet)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/293841
2011-11-17 (másodig fejezet)

Ezt én találtam ki:

Albertet valaki gyilkosnak, valaki szent harcosnak hiszi. Egy kicsit mind a kettő. A világ legrettegettebb fejvadásza. De nem csak egyszerű halandókat öl megbízásra, hanem akár vámpírokat is. Az már nehezebb dolog, ezért van neki egy eszes segédje aki különféle kotyvalékokat és fegyvereket készít Albert számára. Albertet sokan összetévesztik Van Helsingel, pedig Albert sokkal sikeresebb mint Van. Albert magát, az ördögöt is legyőzte a maga erejével, bátorságával és a két fegyverével. Sokan buktak el miközben rá vadásztak. Egyszer jött a hír, Albertet megölték, Calamity Jane meglőtte kétszer is majd egy magas szirtről bekötött kezekkel belökte az éhező fenevadak közé. Azt hitték ez lesz a veszte. Jane meggazdagodott és volt vagy 20 testőre és sok felbérelt katonája. 28 nappal később Albert megjelent Calamity udvarában, lemészárolt mindenkit és végül Calamity Janet is. Még ma sem tudják hogy sikerült ez neki. Kirabolta a világ legjobban védett bankját és abból nagy összegből csak egy lovat vett, egy szélsebes lovat aki mindig hű volt hozzá. A neve Franqui. Azt is mondják Albertról hogy egy titkos társaság tagja. De ő a maga akaratából csinálja amit csinál. Senki sem parancsol neki és aki lenézi annak megvannak számlálva a napjai. Van neki egy angyala is akit Angeldarknak hívnak, ő megvédi Albertet. Aki azt hiszi Isten nem létezik téved. Nem feszítették keresztre. Albert ölte meg őt is. Egyesek szerint halhatatlan. Egyszer elment érte a halál de Albert megölte. William Masterson és George Crook, a világ legjobb duettje is megpróbálta beszedni a fejpénzt Albertról, de nekik sem lett jobb a sorsuk. Mint mindenkinek aki próbálkozott vele. Egy éjjel rágyújtották Albertre a házát miközben aludt. Kijött a lángok közül és agyonlőtte azokat akik meg akarták ölni. Most állitólag egy kisvárosban él, amit ő maga épitett fel. Pénze van hogy eltartsa a városát. Abban a városban a barátai élnek és olyanok akikben megbizik. Ott él a segédje is. Albert lelőtte a rettegett Chuck Norrist is. Nem volt könnyű préda, de a szokásosnál nem volt sokkal erősebb. Albert születéséről meg családjáról csak annyit hogy az apja is fejvadász volt. Ő egy párbajban halt meg. Mielőtt meghalt odaadta Albertnak az arany coltját. Albert úgy 5 évesen nem értette meg a dolgod de mégis lelőtte azt, aki megölte az apját. Mikor hazaért ott találta anyját a kezében egy felirattal amin ez állt:
"Albert, vigyázz magadra,
ha lehet ne lépj apád nyomdokaiba,
engem meg fognak ölni,
méghozzá Wyatt Earp és a bandája.
Óvakodj kicsim, magad fogsz maradni.
búcsúzik tőlled,Szerető anyád"
Mikor ezt elolvasta, megesküdött hogy megöli Wyatt Earpet és az összes mocskos katonáját. Egy nap megindult, nem félt. Közeledett Earphoz. Earp ráküldött rengeteg katonát, de egy se élte túl. Öt perc alatt Wyatt meg is lett és könyörgött, mondta neki hogy odaadja mindenét, de hiába, Albert csak ennyit mondott:
"A szüleimet nem veheted meg!"
És megölte. Volt neki egy testvére is. Őt is megölte valaki. Harmonica volt az. Harmonicának is rossz vége lett. Hiába a sok katona, a harag vezette, nem lehetett megállítani. Valaki azt mondja hogy ő volt az első ember a napon. Ezt bizonyítani nem tudja senki, de valaki hiszik benne.Albert nem alszik és nem alkuszik, ezt jól jegyezd meg!!
huhh, sokat dolgoztam rajta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat